Skip to content

 شورای شهر بندرعباس پیشگام در تشکیل شورای مشورتی ادوار گذشته شورا

 هرمزگان من- محمد خداکریمی- شورای ششم شهر بندرعباس در یک حرکت ابتکاری که در کشور بی سابقه است،دست به تشکیل شورای مشورتی ادوار اعضای شورای اسلامی شهر این شهر زد.

مصیب نظری رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس و طراح تشکیل مجمع مشورتی ادوار اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس هدف از تشکیل این مجمع را بهره مندی از ظرفیت این مجمع برای پیشبرد برنامه های توسعه شهری عنوان کرد.

وی گفت: در شورای ششم برآن شدیم که شورای ادوار را تشکیل و با یک نظام نامه تدوین شده و بر اساس کار کارشناسی و به صورت فصلی یا ماهانه جلسات برگزار و نظر بزرگان را بشنویم و از مشورت های آنها برای تقویت زیر ساخت شهری استفاده کنیم.

رییس شورای اسلامی شهر بندرعباس افزود: برای ارائه خدمات مناسب به شهروندان شهر بندرعباس، مجمع ادوار شهر بندرعباس را تشکیل دادیم که در کنار هم به عنوان یک قوه مشورتی قوی کنار هر شورا در آینده تصمیم گیری صورت گیرد.

وی اضافه کرد: یکی از ظرفیت‌های شهر بندرعباس همین اعضای ادوار گذشته شوراها هستند، کسانی که سال‌های متمادی در عرصه های شهری دارای تجربه هستند و باید ازدانش و علم و تجربه آنها استفاده شود.پس از تشکیل این مجمع در روز نهم اردیبهشت امسال، شامگاه پنج شنبه نخستین جلسه مجمع مشورتی اعضای ادوار شورای اسلامی شهر بندرعباس با هدف بیان دیدگاه ها و ارائه راهکارهای مختلف برای توسعه بهترشهر و خدمات رسانی مطلوب به شهروندان برگزار شد.

تصمیم گیری بهتر برای توسعه شهر

در این جلسه مصیب نظری رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: با بهره گیری ازظرفیت حداکثری شورای مشورتی ادوار گذشته،می توان خدمات بهتری به شهروندان ارائه  کرد.

وی ابراز امیدواری کرد: جلسه مجمع مشورتی اعضای ادوار شورای اسلامی شهر بندرعباس هر دو ماه یکبار یا به شکل فصلی برگزارشود، تا به تصمیم‌گیری بهتری برای توسعه شهر برسیم.

نخستین شورای مشورتی کشور

سیدمحمدرضا موسوی سخنگوی شورای شهر بندرعباس نیز در این جلسه گفت: استفاده از توان فنی و تجربه عملی اعضای شورای ادوار گذشته و بررسی نگاه کارشناسی آنها در موضوعات مختلف، به ویژه مواردی که شهروندان به آن اشاره کرده‌اند، به ما کمک می‌کند تا کارها را با کیفیت بهتر دنبال و انجام دهیم.

وی افزود: شورای ششم شهر بندرعباس نخستین شورایی است که مجمع مشورتی شورای ادوار گذشته را درکشور تشکیل داده است.

اجرای برنامه ها به کمک شورای مشورتی

یعقوب دبیری نژاد نائب رئیس شورای شهر بندرعباس اظهارداشت: هر آنچه در شورای مشورتی به بحث گذاشته و مطرح می شود،در صحن علنی شورا نیز مورد بحث و بررسی قرار می گیرد تا درصورت تایید به صورت قانونی لازم الاجرا شود.

وی خواستار حضور حداکثری اعضا در این شورای مشورتی شد.

وی افزود: شورای مشورتی می تواند،شورا را در اجرای برنامه های شهری یاری کند.

در ادامه این جلسه،اعضای شورای ششم شهر بندرعباس،تشکیل کمیسیون های مختلف با عضویت اعضای شورای مشورتی ادوار گذشته را خواستار شدند.

 بنا به گفته این اعضا، برای اجرایی شدن دیدگاه ها، پیشنهادات و راهکارهای خدمات رسانی بهتر به شهروندان،مسائل و موارد مطرح شده در این جلسات، در صحن شورای ششم به بحث گذاشته تا به صورت قانونی، قابلیت اجرایی شدن داشته باشد.

ضرورت زیباسازی ورودی های شهر

در ادامه این جلسه اعضای ادوار گذشته شورای شهر بندرعباس به مشکلات ریز و درشت شهر پرداختند.

علیرضا حیدری پوری عضو شورای اول و دوم گفت: زیبا سازی مبلمان شهری یکی ضروریات است که متاسفانه درغرب بندرعباس وجود ندارد و زیبنده پایتخت اقتصادی ایران نیست.

وی افزود: بخشی از ساحل شهر بندرعباس در تصرف شرکت هایی قراردارد که مالکیتی بر آن ندارند وساحل را ملک شخصی کرده اند که باید ساحل آزاد سازی شود.

وی اظهارداشت: می توان با استفاده از ظرفیت صنایع مستقر در غرب بندرعباس ورودی غرب شهر را زیباسازی کرد.

توجه به کاشت درختان بومی

عباس پوریان عضو شورای چهارم، اظهارداشت: تشکیل مجمع مشورتی اعضای ادوار شورای اسلامی را به فال نیک می گیریم و امیدواریم دراین مجمع،بهترین تصمیم ها برای توسعه شهر اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه از پارک ها به خوبی استفاده نمی شود اظهارداشت: بسیاری از پارک ها به مراکز تجاری تبدیل شده و کارکرد اصلی خود را از دست داده اند.وی کاشت درختان بومی وسازگار با اقلیم شهر بندرعباس را عامل مهم در توسعه فضای سبز شهر عنوان کرد و خواستار توجه شهرداری به کاشت چنین درختانی شد.

شناسنامه دار کردن درختان و ساماندهی ورودی و خروجی شهر از دیگرموضوعاتی بود که پوریان به آنها اشاره کرد.

استفاده از ظرفیت صنایع

جمشید رئیسی تختی عضو شورای سوم و چهارم گفت: در این مجمع،همچون شورای شهر، کمیسیون های مختلف تشکیل شود تا برنامه ها و مسائل دسته بندی شده و کارایی این مجمع بیشتر شود.

وی عدم نگه داری مناسب و مراقبت از پروژه های اجرایی را عامل مهم از بین رفتن سرمایه های شهر بندرعباس عنوان کرد و خواستار توجه شهرداری به این موضوع شد.

رئیسی تختی تعامل با صنایع استان را مهم دانست و اظهارداشت:باید از ظرفیت صنایع برای آبادانی شهر بندرعباس استفاده شود.

فقر آب و خاک

رضا حیدری زاده عضو شورای چهارم و پنجم نیز با تاکید بر تشکیل کمیسیون های مختلف شورای مشورتی به موضوعات مختلف اشاره کرد.

وی گفت: فقر آب و خاک دامنگیر بندرعباس شده است. باید به سمت کاشت درختان سازگار با اقلیم بومی بندرعباس رفت.

وی با بیان اینکه روش اداره شهر باید تغییر کند، اظهارداشت: بودجه شهرداری نباید براساس هزینه، درآمد را تعریف کند،با گدا بازی نمی توان شهر را اداره کرد.شهر را شهرداری کنیم نه شهر سازی.

عملکرد مثبت شورای ششم

 مهران نجاتی عضو شورای چهارم،عملکرد شورای ششم را مثبت ارزیابی کرد و گفت: به کمک شورای ششم طی سال های اخیر اقدامات خوبی در زیبا سازی و احداث اماکن تفریحی شهر بندرعباس انجام شده است.

وی خواستار احیای باغ پرندگان شد.

وی با اشاره به احداث پارک ها اظهارداشت: می توان هریک از پارک های شهر را به پارک های موضوعی از قبیل کتاب و کتابخوانی و غیره تبدیل کرد.

ساماندهی ساحل سورو

مسعود عبدالله زاده عضو شورای چهارم با اشاره به گردشگر پذیر بودن شهر بندرعباس،از نبود یک رویه واحد در ساماندهی سواحل شهر به ویژه ساحل سورو انتقادکرد و گفت: تکلیف ساحل سورو به درستی مشخص نشده است.ساحل این منطقه نیاز به ساماندهی دارد.اگر تردد خودرو در ساحل سورو ممنوع است برای همیشه ممنوع باشد.از سویی دیگرمسافران و شهروندانی که برای استفاده از ساحل به سورو می روند به دلیل نبود پارکینگ دچار مشکل هستند که نبود پارکینگ باعث ترافیک سنگین در کوچه های این محله می شود که شهرداری باید در این زمینه چاره اندیشی کند.

هویت بخشی به درختان

شناسنامه دارکردن درختان شهر، توسعه فضای سبز، ساماندهی بازارمرکزی میوه و تره بار، بهسازی و زیبا سازی ورودی های غربی، شرقی شهر، زیباسازی حریم ورودی و خروجی میدان راه آهن، زیبا سازی ورودی میدان باهنر تا میدان سایت، بهسازی ورودی پل محمد رسول الله، اجرای طرح های مختلف با هدف کاهش ترافیک درنقاط شهری، کاشت درختان بومی مثمر و سازگار با اقلیم شهر بندرعباس، حفظ و نگه داری از طرح ها و پروژه های شهری(همچون باغ پرندگان که به دلیل بی توجهی به حفظ آن ازبین رفت)  ازجمله موارد مهمی بود که توسط عبدالمجید جلالی عضو شورای اول و دوم،ملکه امینی پور عضو شورای اول،پرویز سالاری عضو شورای چهارم و پنجم در این جلسه مطرح شد.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
Search