پویش با انرژی فرصتی برای استفاده از ظرفیت های مشترک اپراتوری و هوشمند سازی است
مهندس مریم آتش برگ مجری طرح اپراتور هوشمند باانرژی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان با اشاره به فرصت های صرفه جویی در مصرف برق و عبور از پیک مصرف تابستان اظهار داشت: مشارکت همراه اول و توانیر در پویش با انرژی فرصتی برای استفاده از ظرفیت های مشترک اپراتوری و هوشمند سازی است.
به گزارش هرمزگان من، مهندس آتش برگ در ادامه برخی از قابلیت های این پویش را برشمرد و ادامه داد: مشارکت و همکاری همراه اول با صنعت برق جهت راه اندازی پویش باانرژی بمنظور عبور از تابستان بسیار گرم وپر چالش ۱۴۰۳ فرصتی پدید آورد تا صنعت برق با مشارکت و همدلی همراه اول بتواند با استفاده از زیرساخت های خوب و در دسترس همراه اول و اشاعه فرهنگ مدیریت برق در بین تمام اقشار جامعه از شرایط بحرانی تابستانی عبور کند و صرفه جویی حداقل ۱۵ درصدی محقق گردد.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان در ادامه افزود: این طرح با تشکیل یک تیم حرفه ای و توانمند از مدیران و مسئولین صنعت برق و شرکت همراه اول کار پویش را کلید زد ، این تیم کاملا متخصص توانست با طراحی و راه اندازه نرم افزارهای موبایلی و همچنین با ایجاد طرح ها و تبلیغات مناسب ، پویش با انرژی را در بازه زمانی کاری اندکی و بصورت کاملا فشرده و با تلاش شبانه روزی راه اندازی نماید. این طرح که با هدف اشاعه حداکثری فرهنگ مدیریت مصرف برق در بین تمام اقشار جامعه راه اندازی شد توانست با تهیه و طراحی اصولی تبلیغات محیطی که برپایه علوم روانشناسی و علوم روز دنیا در خصوص مدیریت مصرف برق و انرژی تدوین شده راهکارهای مدیریت مصرف برق را در جای جای این مرز و بوم و حتی دورافتاده ترین مناطق کشور از طریق ارسال پیامک های منظم و نصب بیلبوردهای تبلیغاتی جهت انجام تبلیغات محیطی و در مکان های پرتردد شهری و روستایی عملیاتی شده است و پیام صرفه جویی در مصرف برق را به گوش مخاطبین و مشترکان برق می رساند.
مهندس آتش برگ اضافه کرد: این طرح از نیمه اردیبهشت ماه شروع شد و تا پایان شهریور ادامه دارد، نام دیگر پویش ۱۵۲۱ است ، یعنی کاهش ۱۵ درصدی مصرف برق طی ۲۱ هفته گرم تابستان ، در این پویش همگانی تمام مشترکین برق می توانند به مانند یک نیروگاه بسیار عظیم مجازی جهت تامین برق در روزهای بسیار گرم تابستان با بکار بستن راهکارهای مدیریت مصرف صحیح برق جهت کاهش ۱۵ درصدی ، مصرف برق منزل خود در ساعات اوج را برای گذر از تابستان گرم مدیریت کنند و از جوایز ویژه این طرح از قبیل ۳۰۰ دستگاه خودروی اتومات و ۴۵۰ میلیارد جوایز نقدی بهره مند گردند . کمپین های دیگر این طرح از قبیل کمپین همراه با انرژی ویژه دانش آموزان و مدارس ، کمپین بانوان با انرژی ، و برنامه های ویژه مخاطبین دیگر مانند دهیاری ها ، ائمه جمعه و جماعات ، وزارتخانه ها و ادارات در پویش با انرژی پیش بینی شده است .
مهندس مریم آتش برگ مجری طرح اپراتور هوشمند باانرژی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان در ادامه به برخی شائبه ها پیرامون قرار داد همراه اول و پویش باانرژی پاسخ داد و بیان داشت : متاسفانه تصوری درستی از این قرارداد در اذهان شکل نگرفته ، بسیاری تصور می کنند که همراه اول در قرارداد پویش باانرژی دهها میلیارد سود می برد در حالیکه این قرار داد صورت وضعیت محور نیست.
آتش برگ در ادامه اظهار داشت : قرارداد همراه اول با پویش باانرژی صورت وضعیت محور نیست ، اگر صرفه جویی در مصرف برق محقق نشود ، هر چند همراه اول هزینه های زیادی هم در تبلیغات متقبل شده باشد ، هزینه ای به همراه اول تعلق نمی گیرد.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان با ارائه مثالی برای روشن تر شدن موضوع افزود: اگر همراه اول در قرارداد با شرکت های توزیع برق مثلا ۹۰ میلیارد تومان هزینه کند اما صرفه جویی محقق نشود ، ریالی از آن شرکت توزیع پول نمیگیرد و در صورتی که صرفه جویی محقق شد، به ازای هر کیلووات ساعت حدود ۵۰۰ تومان هزینه دریافت می کند ، که رقم کاملا معقولی است ، چون در تابستان و در فضای ناترازی انرژی یا ما باید برق را با کیلووات ساعتی ۳۰۰۰ تومان وارد کنیم یا باید خاموشی بدهیم که هزینه های اقتصادی و اجتماعی موضوع به مراتب و خیلی خیلی بیشتر است.
مجری طرح اپراتور هوشمند باانرژی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان ادامه داد: قرارداد با همراه اول، یک پروژه آگاهی بخش و مشوق محور برای صرفه جویی بین ۵ تا ۱۵ درصد در بخش عمدتا خانگی است که هرچند این مقدار در مقایسه با ناترازی برق کوچک است اما در شرایط ناترازی بشدت کمک حال خواهد بود. ضمن اینکه ترکیب داده های برقی و اپراتوری زیرساخت هوشمندسازی بسیار ارزشمند با کاربردهای مختلفی را برای ما ایجاد کرده و باید حتما به نحو احسن در جهت منافع صنعت برق و کشور از آن استفاده کنیم.
مهندس آتش برگ اضافه کرد: این قرار داد یک فرصت بزرگ و گرانقیمت را که خیلی جاهای دنیا از آن بهره میبرند در اختیار صنعت برق کشور قرار داده است . تقریبا اکثریت افراد و حتی مسوولان صنعت برق در این زمینه دچار سوءتفاهم هستند و در نوع قرارداد و پرداخت به همراه اول تشکیک می کنند. این سوء تفاهم باعث میشود که در سالهای آینده صنعت برق کشور به این سمت و سو نرود و استفاده از قابلیت های هوشمندسازی ناشی از ترکیب داده های برق و داده های اپراتوری که طی این چندماه ایجاد شده و نباید رها بشود به تعویق بیفتد.
این ها قابلیت هایی است که استفاده تحلیلی درست از آن به جرات صدها میلیارد تومان ارزش افزوده برای صنعت برق در سطح کلان ایجاد می کند.
انتهای پیام/
نظرات