Skip to content

احداث و توسعه نیروگاههای خورشیدی، گزینه های پیشنهادی مسوولان توزیع برق هرمزگان

نشست هماهنگی و کارشناسی ، مدیریت پیک بار توزیع برق هرمزگان با حضور مهندس کریمی مدیر عامل شرکت توزیع برق هرمزگان ، معاونان و مجریان گذر از پیک ۱۴۰۴ ، مجریان هوشمند سازی – انرژی های تجدید پذیر – کاهش تلفات و سیم به کابل با محوریت مرکز پایش برق برگزار شد.

به گزارش هرمزگان من، مهندس کریمی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان در این نشست با شنیدن گزارش مهندس افسای مجری هوشمند سازی ، مهندس ترک زاده مجری کاهش تلفات ، دکتر امیر شکاری مجری توسعه مولدین خورشیدی و مهندس جباری مجری تبدیل سیم به کابل خود نگهدار از پیشرفت و چگونگی انجام امور قدردانی کرد.
مدیر عامل شرکت توزیع برق هرمزگان در این نشست با تقدیر از مجریان طرح های هوشمند سازی – انرژی های تجدید پذیر – کاهش تلفات وسیم به کابل بر لزوم تشکیل کمیته یا کارگروه توسعه نیروگاه های خورشیدی در سطح شرکت توزیع و تهیه گزارش مصور از وضعیت موجود نیروگاه های خورشیدی شرکت و ارائه به مدیریت ارشد استان و همچنین درخواست تشکیل کارگروه مرتبط در استانداری به ریاست استاندار و دبیری شرکت توزیع تاکید کرد.

مهندس کریمی ادامه داد : استفاده از انرژی خورشیدی وابستگی ما به سوخت‌های فسیلی را کاهش می‌دهد و این منابع ارزشمند را برای نیازهای آیندگان حفظ می‌کند. در این تغییر رویه استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی به جای نیروگاه‌های سوخت فسیلی، نیروگاه‌های خورشیدی نه تنها به حفظ منابع طبیعی کمک می‌کند، بلکه آسیب پذیری‌های ژئوپلیتیکی و اقتصادی مرتبط با وابستگی به سوخت‌های فسیلی را کاهش می‌دهد. این تغییر رویه، بر اهمیت بهره برداری از منابع انرژی پاک و پایدار برای تضمین آینده ای انعطاف پذیرتر و سازگار با محیط زیست تأکید می‌کند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان پیگیری جهت تخصیص تسهیلات به منظور توسعه نیروگاه های خورشیدی از منابع استانی را یک اولویت دانست و اظهار داشت : احداث نیروگاه خورشیدی برای ساختمانهای اداری شرکت توزیع برق هرمزگان می تواند به عنوان الگو برای سایر ادارات مطرح شود ، تشویق همکاران شرکت توزیع به احداث نیروگاه با استفاده از تسهیلات بانکی و برگزاری جلسات با صمت و شرکت شهرک های صنعتی به منظور احداث نیروگاه خورشیدی در محل شهرک های صنعتی هرمزگان یا محل صنایع خارج از شهرک و ارائه نتایج در کارگروه مرتبط استانداری نیز ضرورت دارد.
کریمی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با بیان اینکه نیروگاههای خورشیدی از محیط زیست گرفته تا اهداف اقتصادی مزایایی دارند ، که آنها را به یک انتخاب مطلوب برای تولید انرژی تبدیل می‌کند افزود: برگزاری نشست با سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان و برگزاری همایش با حضور کشاورزان به منظور ترغیب کشاورزان به احداث نیروگاه های خورشیدی معادل ۸۰ درصد ظرفیت الکتروپمپ های موجود از دیگر اولویت هایی است که باید امسال و سال آینده دنبال شود.
مهرداد حاجی زاده معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان نیز در این نشست بر لزوم شناسایی نقاط دارای افت ولتاژ و تلاش جهت تامین زمین جهت احداث نیروگاه توسط سرمایه گذار در نزدیکی مکانهای دارای افت ولتاژ تاکید کرد و ادامه داد : تهیه طرح اتصال نیروگاه به شبکه و ارسال مستندات به ساتبا جهت انتخاب سرمایه گذار نیز ضرورت دارد ، یکی از مهم‌ترین مزایای نیروگاه های خورشیدی، کم‌ترین تاثیر زیست محیطی آنهاست. برخلاف سوخت‌های فسیلی سنتی، انرژی خورشیدی، فرآورده‌های مضری تولید نمی‌کند و به کاهش آلودگی و انتشار گازهای گلخانه‌ای کمک می‌کند.

دکتر حاجی زاده در ادامه شناسایی نقاط دارای افت ولتاژ و برگزاری جلسات هماهنگی با نهاد های حمایتی به منظور احداث نیروگاه های حمایتی با اولویت نقاط دارای افت ولتاژ را مورد تاکید قرار داد و افزود: مزیت محیط زیستی نیروگاه‌های خورشیدی در مبارزه با تغییرات آب و هوایی بسیار مهم است و انرژی خورشیدی را به یک بازیگر کلیدی در توسعه‌ی انرژی پایدار تبدیل می‌کند.

معاون فروش و خدمات مشترکین برق هرمزگان همچنین از برگزاری همایش های توجیهی در بخش های خانگی، ادارای، صنعتی و کشاورزی به منظور اگاه شدن این بخش با قوانین و ظرفیت های موجود و ترغیب به احداث نیروگاه های خورشیدی خبر داد و گفت : ارسال گزارش اقدامات شامل نیروگاه های به بهره برداری رسیده، بازدید میدانی مسئولین استانی، گزارش جلسات و ارسال عملکرد به صورت ۱۵ روز یکبار به توانیر از دیگر مواردی است که مدیران شرکت می بایست پیگیری کنند.
انتهای پیام/

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
Search