بندرعباس میزبان واحدهای پژوهشی پالایشگاههای گاز کشور
هماندیشی عملکرد پژوهش فناوری و ساخت بار اول باحضور رئیس خدمات فنی و مهندسی مدیریت هماهنگ نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران، دکتر هاجر فرشیدی رئیس امور پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، معاون طرحهای پژوهشی شرکت ملی گاز ایران و مدیران اجرایی شرکت های پالایش گاز کشور در بندرعباس برگزار شد.
به گزارش هرمزگان من، این نشست باهدف توسعه شاخص های پژوهش و فناوری و کاربرد عملیاتی آن در صنعت نفت و گاز تا مرحله تجاری سازی و همچنین نشان دادن نقش پر رنگ پروژه های پژوهشی، تبادل نظرها و خلاقیت ها به میزبانی شرکت پالایش گاز سرخون و قشم در دو روز متوالی باحضور مجموعه وزارت نفت و معاونت ریاست جمهوری در حوزه پژوهش و فناوری به مناسبت هفته پژوهش عملیاتی شد.
درحاشیه این نشست دکتر هاجر فرشیدی رئیس امور پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران در خصوص نقش شرکت های دانش بنیان در صنعت گاز گفت: پروژههای پژوهشی شرکت ملی گاز ایران از دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی آغاز میشود که مطالعات اولیه و مطالعات پایه آن انجام میشود و توسعه فناوری ادامه پیدا میکند تا به مرحله تجاریسازی میرسد و محصول خروجی و خدمت ر شرکتها وارد و مرحله تجاری سازی آن آغاز میشود معمولاً توسط شرکتهای دانش بنیان اتفاق میافتد.
بیش از ۶۷۰ شرکت دانش بنیان در حوزه نفت و گاز
با توجهی که ر سالهای اخیر به توانمندی شرکتهای دانش بنیان شده است وسعه شرکتها در سطح کشور و استینافهایی که از دانشگاههای کشور منشعب شدند در حال حاضر بیش از ۶۷۰ شرکت دانش بنیان در لیست تامین کنندگان صنعت نفت داریم که به این معنی است که شرکتهای دانش بنیان طعات از طریق آنها تامین میشود و جایگزین قطعات وارداتی شدند و قطعاً به پایداری تولید کمک شایانی میکند و تحریمهای ظالمانه را خنثی و توانمندی کشور را در حوزه صادرات بیشتر میکند.
ما امیدواریم روز به روز به تعداد این شرکتها افزوده و سهم آنها در اقتصاد نفت و گاز کشور نیز اضافه شود.
شرکت های دانش بنیان پایداری در تولید را رقم میزنند
دکتر فرشیدی در خصوص نقش استارتاپها در صنعت نفت و گاز کشور اظهار کرد سالهای اخیر شرکتهای نفت و گاز ما پیشرفتهای بسیار خوبی داشتند و نگاهی که ما به مجموعه داریم نقطه با اهمیت آن پایداری در تولید است و وجود مصرف روزانه نیازمند بازنگری در آن هستیم و مردم قدر این سرمایه عظیم را بدانند و به این ثروت ملی ارزش قائل باشند.
تکیه بر توان داخلی،متخصص ها و نخبه ها
رئیس امور پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران در پایان یادآور شد و افزود؛ همان گونه که تامین کننده گاز مصرفی کشور پالایشگاهها هستند آنها توانستند گاز مصرفی کشور را با همت شرکتهای پالایشی با وجود تحریمهای ظالمانه که در سالهای اخیر شدت بیشتری گرفتهاند با تکیه به توانمندی خودشان رای کشور بینیازی را به ارمغان بیاورند. این شرکتها ا وجود تیمهای متخصص و نخبه خود توانستند گاز مصرفی کشور را در شرایط سخت سرمای زمستان تامین کنند.
انتهای پیام/
نظرات