آنانکه خاک را به نظر کیمیا کنند؛مدیران اجرایی هرمزگان بفکر کادرسازی و استفاده از جوانان با استعداد بومی استان باشند
هرمزگان من- علیرضا دادی پور درگزی؛
اگر بخواهیم یک تعریف کلی، جامع و شفاف از استان هرمزگان ارائه کنیم باید بنویسیم و بخوانیم “هرمزگان ایران کوچک است” از حیث طبیعت، جغرافیا، فرهنگ، تمدن، تخصص و سرمایه انسانی بسیار بی نظیر و قابلیت های بالقوه ایی در مدیریت اجتماعی و بحران های شناسه دارد . بدیهی است نیرویی که در این فضا رشد و نمو داشته با ظرفیت های بالا و پتانسیل های قوی همراه است و آماده ارتقاء دهی سطوح مختلف و نمودارهای متعدد است.
نیرویی که در هرمزگان خدمت میکند، سوای از رده و سمت، یک نیروی سرد و گرم چشیده و بقولی از کار در رفته است.
مدیران ارشد و میانی باید هوای رده های پایین دست خود را داشته باشند. باتوجه به حضور نسل های متفاوت اجرایی در بدنه دولت این زمینه می بایست به شکل واضحی برای ظهور و بروز تمام نسل ها فراهم شود و برچسب بی تجربگی، خامی و نداشتن سابقه اجرایی از پیشانی نسل پر تحرک و پر انرژی دهه های هفتاد تا هشتاد برداشته شود. شایسته است که سکانداری تمام نسل ها به بوته آزمایش گذاشته شود و چه بسا فرصت آزمون و خطا هم در حد توان جبران خسارت ها داده شود.
یکی از منویات اساسی و دغدغه های مهم مقام معظم رهبری برای تمدن سازی و گسترش حوزه تمدنی ” کادرسازی است” یعنی مدیران رده های ارشد استان و کشور می بایست کنار دست شان نیروهای تازه نفس و خلاق را تربیت کنند و با تیزبینی و حساسیت بالا از بروز هرگونه تنش، حسادت و فرودست پنداری نیروی جوان جلوگیری کنند. باید به این نسل که به مثابهه یک موج توفنده و غران است اجازه میدان داد تا با فراغ بال بیشتر و اعتماد به نفس بهتر ایرانی را در چشم جهانیان ترسیم کنند که رویای پیشینیان ماست…
مدیران امروز قطع به یقین دیر یا زود باید از صحنه حکمرانی کشور خارج و عناوین، دسترسی ها و ارتباط شان به مرور کاسته و تبدیل به یک شهروند عادی میشوند. طبعا اگر امروز به کادر سازی مدیریت جامعه آینده اقدام کنند، روزهای راحتی و حفظ شان بهتری در پیش خواهند داشت. لاجرم به جامعه ای بایستی فکر کنند که این نسل سکان هدایت آن را برعهده خواهد داشت.
انتهای پیام/
نظرات