بندرعباس نیازمند تصمیم راهبردی
سید محمد رضا موسوی عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار کرد: یکی از اصلی ترین تکالیف ما در حوزه شهرداری نظارت، دقت و تصحیح روش های غلط و پیگیری و تحقق خواسته های مردمی است.
به گزارش هرمزگان من، یکی از خواسته هایی که در شورای اسلامی شهر بندرعباس لازم به رسیدگی است اصلاح روندها در مجموعه شهرداری در بسیاری از امور است که متاسفانه علیرغم تاکید چند باره ما در برخی از رویه ها هنوز به روش سنتی قدیم و بدون تصحیح در شهرداری جلو می رود.
اگر الزام در برخی از موضوعات نمی بینیم ناشی از این است که شهرداری یا تمایل ندارد یا ما به عنوان شورا قوت نظارت بر امورات شهرداری را نداریم و این اتفاقات غلطی است که در یک شهری فرایند غلطی بوجود می آید و از جیب بیت المال هزینه می شود و ما به عنوان اعضای شورای شهر که وظیفه نظارت و دقت را داریم سکوت می کنیم.
وی گفت: یکی از شانیت های جلسات شورا، حضور شهردار در این جلسات است و اگر شهردار صرفا برای حضور کسی و آن هم غیر از اعضای شورای شهر در صحن حضور می یابد بگویید ما حضور پیدا نکنیم و تکلیف مشخص شود و دستور کارها مرتبط با شهرداری است و شهردار باید در همه جلسات حضور پیدا کند و هیچ شأنی بالاتر از شورا برای شهردار وجود ندارد، تقاضا دارم که شهردار در همه جلسات حضور پیدا کند و چه به عناوین مستقیما مرتبط با ایشان و چه غیر مرتبط ایشان باشد.
ما شهردار را به عنوان مسئول امور انتخاب کردیم و نه معاونان ایشان و ایشان باید شخصا پاسخگو باشد.
اینکه شورا همکاری می کند و توضیحات معاون یا کارشناس را قبول می کند از باب بزرگی شورا است ولی این بزرگی به کوچکی شورا تبدیل شده است و امروز مصداق آن بود و گلایه خود را اعلام می کنم.
اگر قرار باشد بندرعباس شهری برای فردای نسل بعدی ما باشد باید در مسائل هویتی تغییر مسیر دهد و اگر برای آیندگان محلی برای سکونت باشد باید به لحاظ کیفیت بخشی سکونت گاهی تغییر کند و اگر اصرار بر بازگشایی و احداث پارک های ۵۰۰ و هزار هکتاری داریم، لازمه آن سرمایه گذاری، داشتن ظرفیت ها است و از هئیت رئیسه تقاضا دارم براساس تغییرات شکل گرفته در استان، موضوعات را دنبال کنید.
نخست الحاق شرق بندرعباس به شهر بندرعباس است به جای اینکه شهر جدیدی احداث بشود در همانجا هزار هکتار فرصت ذخیره شود و هم موضوعات درمانی به صورت تجمیعی و هم فضاهای تفریحی مورد نیاز شهر بندرعباس و کاربری برای شهروندان بندرعباس دیده و پیش بینی شود و از همین الان قبل از اینکه کسی دیگر تصمیم بگیرد آن را از مرکز جبران کنیم.
تذکر دیگر حریم شهر بندرعباس براساس قاعده و قانون مدیریت و نگهداشت آن با شهرداری بندرعباس است و امروز ساخت و سازها که در اطراف شهر انجام می گیرد با کدام جلسه واگذار می شود مشخص نیست واگر چند سال دیگر نقطه ای را به شهر بندرعباس الحاق کنیم با ساخت و سازهای نامعلوم روبرو و بلاتکلیفی برای گسترش شهر مواجهه هستیم.
بندرعباس ۱۴۰۳ قطعاً با ۶۰ سال آینده متفاوت خواهد بود و گسترش صنایع غرب بندرعباس که براساس آمایش سرزمینی و نیاز منطقه ای صورت می گیرد نشان می دهد که جمعیت افزایش مییابد و تصمیم را بسنده به وضعیت فعلی بندرعباس نکنیم و اینکه در موضوعات گردشگری ، فرهنگی ،فرهنگی و ورزشی سازمان مرتبط بدون برنامه پیش می رود و اینکه این سازمان در حوزه فرهنگ کوتاهی می کند با اضافه شدن جمعیت از شهرهای مختلف که که ما آمادگی آن را نداریم و معضلی بنام پیامبر اعظم ایجاد می شود و هیچ فکر و برنامه ای برای آن نداریم.
روند بازنشستگی نیروهای متخصص و متبحر در شهرداری بندرعباس شروع شده و عموم متخصصین از ۲۴ سال سابقه کار را عبور کرده و در چند سال آینده با نسل نوعی از متخصصان در رده مدیریت روبرو هستیم و آموزش در شهرداری ضعیف است و تکلیف شهردار فعلی برنامه ریزی برای آینده است.
تصمیم راهبری برای شهر بندرعباس اتخاذ شود
اگر نگاه ما درست باشد که برای بندرعباس تصمیم بگیریم باید تصمیم راهبردی برای این شهر گرفته شود برای اینکه تصمیمی ترافیک شهر بندرعباس را حل کند و اگر قرار است کاری که گذشتگان نکردند ما هم نکنیم پس همه ما آمده ایم که مشکلات شهر را رفع کنیم و روندی که بویژه در توسعه عمرانی شهر که به شدت گله مند هستم و ما با ارزش افزوده این کار را انجام می دهیم و عدد و رقم آن بیشتر از گذشته است و کارهایی را انجام می دهیم که اگر تجمیعی به آن بنگریم و به جای خرده کارها در گوشه و کنار کار بسیار بزرگ و موثر انجام می دهیم.
اعضای شورای شهر را به تدبیر بلند مدت توصیه می کنم، اقدامات مقطعی و گذرا مثلا روشنایی هایی که امروز در شهر انجام شده، تمنا می کنم انجام ندهیم، مردم از بندرعباس در حد کشورهای منطقه خلیج فارس توقع دارند ولی رفتار ما در حد کوچه پس کوچه های در شأن و شخصیت این شهر نیست.
انتهای پیام/
نظرات