Skip to content

بی بهرگی هرمزگان از ظرفیت حمل و نقل ساحلی در جایگاه تفریحی/ مشکل هرمزگان در توسعه و پیشرفت منطقه‌ای است

عضو شورای شهر بندرعباس گفت: استان هرمزگان دارای ظرفیت های فراوانی است اما چه بسا از فرآیند سهم آلایندگی سواحل و ظرفیت حمل و نقل ساحلی در جایگاه تفریحی بی بهره مانده است.

به گزارش خبرنگار هرمزگان من، محمدرضا موسوی در دهمین جلسه علنی شورای شهر بندرعباس، اظهار کرد: سال ها توسعه هرمزگان که باید از ساحل شروع می شد زمین ماند، مرزهای استانی را بهانه ای برای تفکیک توانمندی استان کرده اند، سال‌ها صنعت در گرو دستان خارج از استان بود و کشتی‌‌سازی در خشکی، بعد از حضرت نوح در هرمزگان رخ داد، جای تأسف دارد که ظرفیت مناطق آزاد به جای کمک به مردم هرمزگان گرهی شد به دردهای پر زخم مردمان جزیره نشین قشم و کیش.

وی در ادامه با بیان اینکه روستانشینی، آسیب های شدید در هرمز و محروم ماندن مناطقی چون جاسک، پارسیان، خمیر و بستک زخم های تازه ای نیست، تصریح کرد: آقایان به جای دور درمانی به منطقه اندیشی و توانمند کردن بیاندیشند، چرا که مشکل هرمزگان در توسعه و پیشرفت منطقه‌ایست.

عضو شورای شهر بندرعباس در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: سهم ما از ملی بودن، تمام خاک هرمزگان است، اما در اینجا مسئولان باید پاسخ دهند هرمزگان دقیقا کجای معادلات ملی قد علم کرده است.

وی اضافه کرد: طرح ICZM که طرحی است که قرار بود مطالعات مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی سبب پیشرفت منطقه ای شود، جا ماند تا هرمزگان با مشکلات عدیده ای روبه رو شود، از همین رو ایجاد سازمان سواحل، جایگاه اصلی برای تحقق این مبحث بسیار مهم برای شهر بندرعباس است.

موسوی در ادامه با بیان اینکه بندرعباس شاهراه بین المللی است، یادآور شد: آیا نباید این شهر که دارای سیستم حمل و نقل متنوع(هوایی، دریایی، زمینی و حتی خطوط ریلی) است، دارای جایگاه بهتری در سطح ملی باشد؟

وی بیان کرد: استان هرمزگان دارای ظرفیت های فراوانی است اما چه بسا از فرآیند سهم آلایندگی سواحل و ظرفیت حمل و نقل ساحلی در جایگاه تفریحی بی بهره مانده است بنابراین تقاضای بنده به عنوان عضو شورای شهر بندرعباس از مقامات و مسئولان استان علل الخصوص دادستان شهر بندرعباس این است که اجازه دهند در استفاده مردمی از ساحل شاهد پیشرفت های بهتری باشیم.

این عضو از شورای اسلامی شهر بندرعباس، در تکمیل صحبت های پیشین خود، گفت: ماندن طرح های همچون اقامتگاه ساحلی، آکواریوم ساحلی، ایجاد فرصت ها در دل دریا و ایجاد اسکله های تفریحی تماما بستگی به دستور وی دارد، بحثی که در حوزه سرمایه‌گذاری شهری می تواند گره گشا باشد چرا که انتظار می رود دستورات لازم در این خصوص گرفته شود.

وی در پایان خطاب به شهردار بندرعباس اضافه کرد: اگر قرار است موضوع ناحیه محوری به عنوان خدمت رسانی به مردم شهر بندرعباس مورد توجه قرار گیرد؛ اولا لازم است هوشمند سازی و فرآیند سازی بر این نواحی شکل گیرد چرا که بدون اجرای سیستم های یکپارچه مدیریت شهری امکان بهره برداری از نواحی، تنها ایجاد پایگاه هایی برای ایجاد تنظیف و نگهداشت فضای سبز شهری بیشتر نخواهد بود و هیچ گرهی از مشکلات این نواحی باز نمی شود، شهردار باید عجله کند، فرصت ها در حال گذرند و مردم بندرعباس منتظر تحول در این شهر هستند.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
Search