Skip to content

غرب بندرعباس متحول می شود

پس از سکون نسبی فعالیت ها به دلیل شیوع ویروس کرونا و توقف بسیاری از طرح ها و پروژه های شهری، این روزها خبرهای خوبی در خصوص فعالیت های شهرداری بندرعباس شنیده می شود.

به گزارش هرمزگان من، در این روزها بیشترین خبرها از فعالیت های شهرداری منطقه چهار در غرب شهر بندرعباس دست به دست می شود.

حفظ زیبایی سیمای شهربندرعباس همواره دغدغه مدیران شهری بوده و شاید به توان گفت یکی از مطالبات مردم نیز توجه به زیباسازی چهره شهر از سوی شهرداری بوده است.

در همین راستا مدیر منطقه چهار شهرداری بندرعباس از در اولویت قرارگرفتن افزایش بودجه زیباسازی شهری خبر می دهد.

علی پاسلار زاده معتقد است: ایجاد نوآوری در شهر با انگیزه زیباسازی به طور جدی در تصمیمات شهرداری منطقه چهار قرار گرفته است. اعتبارات خوبی در زمینه مبلمان شهری، ترمیم آسفالت معابر، ترمیم جدول ها و کلیه خدماتی که موجب زیبایی منظر شهری اختصاص می دهیم.

زیباسازی با افزایش المان ها و نورپردازی و روشنایی معابر و پارک ها یکی از مطالبات همیشگی شهروندان بوده که در ارتقاء امنیت بسیار مؤثر است که شهردار این منطقه به آن توجه ویژه ای دارد.

از سویی دیگر احیای نمادهای سنتی شهر بندرعباس با آن قدمت دیرینه اش می تواند به زیبایی سیمای شهر کمک کند.

وظیفه همه شهروندان و مدیران شهری پاسداشت و نگهداشت سنت ها و آیین های فاخر بندرعباس است که شهرداری منطقه ۴ برنامه هایی برای حفظ فرهنگ و سنت مردم در معماری شهری دارد.

در کنار فعالیت هایی برای حفظ سنت ها و زیبا سازی سیما و منظر شهری، توسعه اقتصاد خرد و رونق‌ کسب و کار مردم شهر بندرعباس نیز همواره مورد توجه مدیران شهرداری بوده است.

بندرعباس با آن همه شهرت جهانی که با پیوستن این شهر به شبکه جهانی شهرهای خلاق در زمینه صنایع دستی دو چندان شده، نیازمند داشتن یک بازار دائمی صنایع دستی بود که خوشبختانه عملیات اجرایی آن با سرعت ادامه دارد.

این روزها هرکسی به محله پشت شهر سفر می کند و بازار ماهی فروشان قدیم را به تماشا می نشیند، کارگرانی را می بیند که سخت مشغول کار هستند، تا این مکان به بازار دائمی صنایع دستی بندرعباس تبدیل شود.

نکته مهم داستان بازار صنایع دستی می تواند این باشد که کارآفرینان صنایع دستی، می‌توانند علاوه بر به نمایش گذاشتن محصولات خود، آنها را به فروش برسانند. همچنین غرفه های آموزش و ساخت صنایع ‌‌دستی بندرعباس به ویژه صنایع دستی دریایی نیز در این بازار دیده شده است. از سویی دیگراین بازار می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری در جذب بیشتر گردشگر ایفای نقش کند.

نگاه این مدیر جوان به ورزش و تحول محلات نیز قابل تعامل است. تبدیل محله سورو به قطب ورزش های ساحلی بندرعباس که مدیر منطقه چهار شهرداری وعده آن را داده، جای تقدیر دارد و می تواند در توسعه این رشته ورزشی بسیار مهم باشد. بدون شک توسعه اماکن ورزشی می تواند در تقویت شادی و نشاط جامعه و گذراندن اوقات فراغت شهروندان موثرباشد.

حرکت شهرداری منطقه ۴ در راستای محرومیت زدایی محلات حاشیه‌ای و کم برخوردار، با احداث بوستان های متعدد از جمله احداث بوستان محله‌ای در محله اسلام آباد در آینده نزدیک می تواند علاوه بر ارتقاء سطح رفاه جامعه، نشاط اجتماعی و رضایت شهروندان را به دنبال داشته باشد.

به هر حال به نظر می رسد نگاه این مدیر جوان به مسائل شهری که همه آنها به زندگی شهروندان گره خورده است متفاوت تر از دیدگاه های دیگران باشد.

یادداشت: سودابه امامی

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
Search