فتح ارزش ها
هرمزگان من- دوران دفاع مقدس یادآور شجاعت، رشادتها و ایثار بزرگ مردان و زنانی است که به فرمان رهبرکبیر انقلاب اسلامی امام راحل در راه دفاع از ناموس، سرزمین و دین اسلام حتی از جان خود گذشتند تا ایران اسلامى سربلند بماند.
۸سال دفاع مقدس و پیروزی در این جنگ نابرابر حاصل مجاهدت، صبر، ایثار و روحیه شهادت طلبى مردان و زنانی است که تا لحظه آخر هرگز از اعتقاداتشان دست نکشیدند و اجازه ندادند وجبی از خاک این کشور در اشغال متجاوزان قراربگیرد.
سوم خرداد ۱۳۶۱ برگ دیگری از تاریخ سراسر حماسه، ایثار و شهادت مردان و زنان غیور ایرانی در جنگ ۸ ساله دفاع مقدس ورق خورد.
آری، ۵۷۶ روز پس از خروج غمانگیز آخرین نیروهای ایرانی از خرمشهر در ۴ آبان ۱۳۵۹، رزمندگان ایرانی در سومین روز از خرداد ۱۳۶۱ با پایان موفقیتآمیز عملیات بیتالمقدس، فاتحانه به خونینشهر بازگشتند تا این نبرد بهعنوان نقطه عطفی در جنگ هشتساله ایران و عراق ماندگار شود.
سوم خرداد یکی از روزهای به یاد ماندنی در تاریخ جنگ تحمیلی عراق علیه ایران اسلامی است. در این روز که هرگز از حافظه ها پاک نخواهد شد،دلیر مردان این آب و خاک در عملیات بیت المقدس، حماسه ای دیگر رقم زدند.
در سوم خرداد سال ۱۳۶۱ رزمندگان جان برکف در عملیات بیت المقدس، شهر خرمشهر را پس از ۵۸۵ روز که در تصرف نیروهای بعثی بود آزاد کردند. بنابر آنچه در اسناد جنگ تحمیلی بر جای مانده، رزمندگان استان هرمزگان در عملیات های مختلف حضوری پررنگ داشته اند که می توان به شهادت طلبی آنها در این عملیات اشاره کرد.
رزمندگان و جان برکفان استان هرمزگان در بازپسگیری خرمشهر پا به پای دیگر رزمندگان تا آخرین نفس جنگیدند تا حماسه بزرگ فتح خرمشهربرصفحه پرافتخار این مملکت نقش ببندد.
هرمزگانی ها بر خود می بالند، که درعملیات بیت المقدس ۶۳ شهید تقدیم انقلاب کردند. هنوز آن لحظه تاریخی را فراموش نکرده ایم که امام راحل از فتح خرمشهر به فتح ارزش ها تعبیر کردند.
و نیز فرمودند: خرمشهر را خدا آزاد کرد. سوم خرداد ۶۱ واقعه بزرگی است که در تاریخ و حافظه این ملت حکشده و هرگز فراموش نخواهد شد.
برای ما سوم خرداد یک روز از تقویم نیست. سوم خرداد یک نماد از نوعی زیستن و تجربهای شیرین است و چنین شد که آوای «ممد نبودی…» برای همیشه در ذهنها ماندگار شد.
شهید محمد جهانآرا (فرمانده سپاه خرمشهر) و بسیاری از همرزمان ایثارگرش در خرمشهر نبودند تا فتح زادگاهشان را ببینند و در کنار مردم جشن پیروزی بگیرند.
فتح خرمشهر بزرگترین پیروزی نظامی ایران در جنگ بود و عراق با تحمل خسارات سنگین و تلفات نیروی انسانی زیاد، مجبور به ترک این شهر شد که به سنگین شدن کفه نبرد به سود ایران انجامید.
دنیا باید بداند که بر این مردم قهرمان در جنگ تحمیلی ۸ ساله چه گذشته است. جهان بداند که رزمندهها همین مردم سربلند بودند. فقط ارزشهای واقعی و تصمیم باشرافت زیستن و آزاد بودن و زیر بار زور نرفتن، از آنها، انسانهای شجاعتر و عاشقتری ساخت!
حال پس از گذشت ۴۰ سال از فتح خرمشهر امروز این شهر هنوز خرم و آباد نشده، غیزانیه بیآب است، بسیاری از بچههای جنگزده میانسال شدهاند و دنبال کارند. رزمندگان پیر شده نگران هستند فردا چه خواهد شد. همه نگران آینده فرزندانشان هستند. مردم مقاوم خرمشهر همچنان پس از گذشت ۴۰ سال چشمانتظار رسیدگی مسئولان به وضعیت معیشت آنان و آبادانی شهرشان هستند.
انتهای پیام/
نظرات