داوطلبان جمعیت هلال احمر بازوی امداد رسانی در حوادث هستند
انسان ها همیشه در امنیت و آرامش نیستند و گاه حوادث طبیعی و غیرطبیعی این آرامش را به هم می زند.
در این زمان، ندای یاری طلبی حادثه دیدگان به گوش می رسد و انسان هایی آموزش دیده، صبور و نیکوکار برای کمک به هم نوع قدم پیش گذاشته و به کمک دادن و یاری شان می شتابند.
جمعیت هلال احمر با تربیت امدادگران جوان و با آموزش افراد متخصص و دلسوز برای مقابله با حوادث و اتفاقات احتمالی در جامعه می کوشد. جمعیت هلال احمر ایران با عضو گیری داوطلبانه از افراد، جامعه را در مقابل رخدادها آماده و زمینه پیشگیری از وقایع احتمالی را پیش از وقوع حادثه با آموزش دادن افراد مهیا می کند.
محمد مهدی حسینی یکی از داوطلبان آماده به خدمت و یاری رسان جمعیت هلال احمر هرمزگان است. وی به مدت ۱۸ سال داوطلب در جمعیت هلال احمر داوطلبانه خدمت می کند. این داوطلب هلال احمر متولد ۱۳۵۲ و فارغ التحصیل رشته متالوژی و به مدت ۲۲ سال در فولاد بندرعباس مشغول به کار است. مهدی حسینی در گفت و گو با خبرنگار هرمزگان من، گفت؛ من از زمان دانش آموزی عضو هلال احمر بودم. وی افزود: به صورت رسمی، از سال ۱۳۸۲ به صورت رسمی وارد جمعیت هلال احمر شدم،
این دواطلب جمعیت هلال احمر با بیان اینکه پیش از این مطالعاتی درباره ی شکل گیری صلیب سرخ و جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران و هلال احمر داشتم، گفت: این موضوع تاثیر به سزایی در ورود من به این جمعیت داشت.
وی افزود: همیشه این آمادگی را دارم تا با افتخار در فعالیت های بشر دوستانه خدمت کنم.
حسینی از حضور خود در حوادث پیش آمده، گفت: من در زلزله بم شرکت داشتم، در آن حادثه تلخ همگان در تلاش بودیم برای تسلی خاطر مردم شریف بم امداد و کمک به موقع برسانیم. وی اضافه کرد: در طوفان جاسک و زلزله قشم نیز گروه امداد و نجات جمعیت هلال احمر باشم.
وی افزود: جمعیت هلال احمر به عنوان بزرگترین موسسه غیرانتفاعی بین المللی شناخته شده برای تمام آحاد بشر فارغ از جنس و نژاد و مذهب به دور از سیاست و بدون طرفداری از ایسم ها به ویژه در مواقع جنگ وار عمل می شود.
وی در باره ی شرط عضویت در جمعیت هلال احمر هرمزگان اضافه کرد: هلال احمر یک جمعیت عام المنفعه است و افراد نوع دوست و آرمانگرا می توانند در آن عضو شوند.
حسینی با اشاره به این موضوع که عضویت درهلال احمر هیچ شرایط خاص سنی ندارد، افزود: از ۵ سال به بالا می افراد می توانند در جمعیت هلال احمر عضو و توسط دواطلبان جمعیت هلال احمر آموزش ببینند.
وی ادامه داد: سالانه افراد زیادی داوطلبانه عضو هلال احمر می شوند و درحال حاضر راهکارهای خوبی برای افزایش مشارکت افراد و ثبت نام توسط تیم هلال احمر انجام شده است.
حسینی گفت: یکی از ساده ترین راهکارهای موجود تاسیس خانه های هلال در محله های شهرهاو روستا ها است. وی افزود: هر کدام از محله های شهری و روستایی دارای خانه هلال می توانند با مراجعه ثبت نام کنندگان عضو گیری کنند.
حسینی یادآور شد: با توجه به شرایط کرونایی آموزش ها به صورت آنلاین است اما بعضی آموزش ها با رعایت موازین بهداشتی حضوری نیز برگزار میشوند.
مهدی حسینی در ادامه از خانواده ها خواست؛ شایسته است از هر خانواده حداقل یک نفر عضو جمعیت هلال احمر باشد. من با افتخار اعلام می کنم همسرم و سه فرزندم عضو جمعیت هلال احمر هستند. وی در پایان افزود: خانواده ها می توانند فرزندان خود را به راحتی در جمعیت هلال احمر عضو کنند تا با عضویت در هلال احمر بتوانند در شرایط بحرانی نجات دهنده خود و اطرافیانشان باشند.
گفت وگو:مبینا رستمی
انتهای پیام/
نظرات