پخت و توزیع ۱۲۰۰ پُرس غذای نذری غدیر بین اهالی روستای کهنشوئیه
مدیر کانون فرهنگی هنری راهیان معرفت روستای کهنشوئیه شهرستان رودان گفت: از پخت یکهزار و ۲۰۰ پُرس غذای نذری غدیر و توزیع بین اهالی روستای کهنشوئیه و روستاهای همجوار خبر داد.
به گزارش هرمزگان من، عمار ذاکری مدیر کانون فرهنگی هنری راهیان معرفت روستای کهنشوئیه شهرستان رودان افزود: به مناسبت فرارسیدن عید امامت و ولایت، یکهزار و ۲۰۰ پُرس غذای نذری به همت کانون فرهنگی هنری راهیان معرفت طبخ و بین روستانشیان توزیع می شود.
وی ادامه داد: هزینه تهیه مواد غذایی و پخت یکهزار و ۲۰۰ پُرس غذای نذری غدیر از محل جمع آوری کمک های مردمی تامین شده است.
مدیر کانون فرهنگی هنری راهیان معرفت روستای کهنشوئیه شهرستان رودان با بیان اینکه امسال برای هفتمین سال متوالی غذای نذری غدیر به همت کانون در این روستا پخت می شود، گفت: سال گذشته یکهزار پُرس غذای نذری در روز غدیر بین مردم توزیع شد.
وی افزود: جشن بزرگ عید غدیر همراه با برنامه های شاد و مفرح نیز جمعه شب بعد از نماز مغرب و عشا با حضور گسترده اهالی روستا در مسجد حضرت زینب کبری(س) برگزار می شود.
کانون فرهنگی هنری راهیان معرفت مسجد صاحب الزمان(عج) روستای کهنشوئیه شهرستان رودان از سال ۱۳۸۷ مجوز رسمی فعالیت خود را از ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور دریافت کرد و در طول سال برنامه های متنوعی را در راستای جذب کودکان، نوجوانان و جوانان به مسجد اجرا می کند.
گفتنی است؛ روستای کهنشوئیه در فاصله ۳۵ کیلومتری دهبارز مرکز شهرستان رودان قرار دارد و شغل اکثر اهالی آن کشاورزی است و مردم این روستا به هنرمندی در زمینه سفالگری شهره اند و ساخت انواع ظروف سفالی شامل ظرف آب خوری«جهله» و «گراشی»، کوزه، آفتابه گلی، لیوان گلی و … در قدیم در این روستا رواج داشت که متاسفانه این صنعت در حال حاضر از رونق افتاده است.
نظرات