Skip to content

جزییات همکاری یونیسف با دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی و سازمان یونیسف در ساخت مستند دستاوردهای نظام سلامت در ایران و مداخلات موثر در کنترل پشه آئدس در هرمزگان خبر داد.

به گزارش هرمزگان من، غلامعلی جاودان بیان کرد: در جلسه ای که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی با مشاوران و نمایندگان سازمان یونیسف در ایران به سرپرستی دکتر رابین نانسی برگزار شد با توجه به موفقیت ایران در کنترل پشه مهاجم آئدس، یک پارچگی نظام سلامت، برنامه های مراقبت کودکان و مادران و برنامه های بهبود تغذیه، توسط مشاوران سازمان یونیسف در ایران، در راستای به اشتراک گذاری دانش و تجارب ارزنده نظام بهداشت جمهوری اسلامی ایران در حوزه های گوناگون بهداشت با سایر کشورها، مستندی از چگونگی پیشبرد برنامه های ارتقاء دهنده نظام سلامت در ایران با نگاهی ویژه به استان هرمزگان پیشنهاد شد که مورد موافقت قرار گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: با مروری به سوابق حمایت های یونیسف در سال های گذشته؛ چالش های موجود در خصوص برنامه های واکسیناسیون و کنترل آئدس مهاجم، چالش های برنامه های مراقبت کودکان و مادران، بهبود تغذیه، دهان و دندان مطرح شد.

جاودان با اعلام آمادگی هرگونه همکاری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با سازمان های بین المللی در زمینه سلامت و آموزش پزشکی، طرح پیشنهادی خود را در خصوص تامین و نصب پنل خورشیدی بر روی سقف کلیه مراکز واکسیناسیون جهت تامین برق سیستم های سرمایشی مورد نیاز نظیر کولرها و یخچال های نگهداری و حمل واکسن ها با توجه به پتانسیل بی بدیل آب و هوایی و اقلیم استان هرمزگان و در راستای مدیریت سبز مصرف انرژی معرفی کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در ادامه این نشست نیز با تاکید بر اینکه بدون شک دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بدون همکاری دولت مردمی جمهوری اسلامی ایران و مسئولان استانی حاصل نمی شد، از ریاست جمهوری، استاندار هرمزگان و سایر مقامات محلی در دستیابی به اهداف و موفقیت های این دانشگاه قدردانی کرد.

دکتر رابین ناندی نماینده و مدیر اجرایی یونیسف در ایران، با تشکر از استقبال و ایجاد زمینه فرصت برای بازدید از امکانات، ظرفیت ها و موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در تحقق و ارتقای برنامه های بهداشتی مختلف و معرفی تیم همراه خود، به تشریح اهداف، زمینه های همکاری مشترک کوتاه مدت و بلندمدت یونیسف با بخش بهداشت و درمان ایران و تبادل اطلاعات و به اشتراک گذاری دستاوردهای کشورهای مختلف در پیشبرد برنامه های بهداشتی پرداخت.

دکتر ناندی با معرفی عملکرد و دستاوردهای کشورهای مختلف از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس، ایران را در مقام مقایسه، کشوری پیشتاز و موفق در پیشبرد برنامه های ارتقاء دهنده سلامت بر شمارد و نظام بهداشتی ایران را به عنوان یک سیستم خلاق و پیش رو دانست.

وی عملکرد دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به عنوان نمونه ای بی بدیل در نظام بهداشت کشور را لایق تجلیل دانست و ابراز تمایل کرد در صورت امکان کشورهای امروEMRO در خصوص نظام سلامت PHC آموزش ببینند.

وی همچنین مداخلات موفق و به موقع حشره شناسی و کنترل ناقلین را عامل مهمی در کنترل چرخه انتقال بیماری در هرمزگان دانست و استمرار این خدمات و حمایت از خدمات انجام شده را مورد تاکید قرار داد.

مشاورین و نمایندگان سازمان یونیسف در ایران به سرپرستی دکتر رابین نانسی به منظور بررسی چگونگی ارائه خدمات بهداشتی در سیستم شبکه بهداشت استان هرمزگان و همچنین ارزیابی برنامه ها و اقدامات مبارزه با پشه آئدس در استان از مراکز خدمات جامع سلامت، خانه و پایگاه های سلامت و مراقب مرزی هرمزگان بازدید کردند.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
Search