اجرای طرح مناسب سازی نیازمند نگاه حرفه ای مسئولان است
«پورحسن» عضو کمیته مناسب سازی استان هرمزگان گفت: طرح مناسب سازی ویژه معلولان در شهر بندرعباس با جدیت و کیفیت بیشتری در حال انجام است.
به گزارش هرمزگان من، حمید پورحسن از معلولین و عضو کمیته مناسب سازی استان هرمزگان در خصوص وضعیت و شرایط، امکانات و زیرساخت های دسترس پذیری در شهر بندرعباس، اظهار کرد: قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت از سال ۱۳۹۶ مصوب و یک سال بعد اجرایی شد که ظرفیتی بسیار موثر جهت مشارکت و فعالیت معلولین در جامعه می باشد.
وی افزود: در سال های گذشته به دلیل عدم شناخت کافی مسئولین از این قانون با نواقص و یا تاخیر در اجرا روبرو بود که در سال های اخیر با تشکیل کمیته های تخصصی داخلی و حمایت جدی استاندار، معاون عمرانی استانداری، مدیرکل بهزیستی استان ، فرماندار بندرعباس و دیگر مسئولین استان با استفاده از نظرات کارشناسی افراد دارای معلولیت انسجام خوبی داشته و اجرای این برنامه ها با سرعت و کیفیت بالا در حال اجرا است. به طوری که برنامه ریزی و سیاست گذاری جهت اجرای طرح مناسب سازی در شهر بندرعباس به صورت هدفمند و اصولی در حال پیگیری و انجام است.
پورحسن اضافه کرد: لازمه اجرای درست طرح مناسب سازی، داشتن تخصص و نگاه حرفه ای در این مسیر است، به ویژه در دستگاه هایی که به طور مستقیم با افراد معلول در ارتباط هستند. برای مثال در سال های گذشته علی رغم مطالبه به حق و متعدد معلولین در خصوص مناسب سازی ساختمان اداری و مراکز زیرمجموعه بهزیستی استان هرمزگان جهت دسترس پذیری آسان برای این قشر، به دلیل عدم توجه و پیگیری مسئولین مربوطه این کار مغفول مانده بود که درسال های اخیر با حضور مدیرکل فعلی و با توجه به نگاه توسعه محور وی در مسائل معلولین، این مهم به شکل اصولی از خود سازمان بهزیستی آغاز شد و طی ارتباط و جلسات با مدیران دستگاه ها در حال توسعه به نهادها و ارگان های مختلف است.
وی عنوان کرد: این کمیته در سال ۱۴۰۲ و با هدف بررسی، ارزیابی و نیازسنجی اماکن عمومی و تفریحی، ادارات و ارگان های مختلف، جلسه های تخصصی متعدد با حضور نمایندگان گروه های معلولین و تشکلهای فعال معلولین با حضور مسئولین مربوطه و مدیران استان برگزار کرد.
همچنین کار کارشناسی جهت اجرای هر چه بهتر مناسب سازی و در دسترس پذیری به صورت میدانی با حضور اعضاء کارگروه کمیته انجام شد و گزارش مکتوب جهت برنامه ریزی هر چه بهتر در اجرا به مدیران ادارات و ارگان ها ارسال شده است.
عضو کمیته مناسب سازی استان هرمزگان در ادامه تاکید کرد: اجرای بخش های مناسب سازی علاوه بر این که در مشارکت مدنی و حضور اجتماعی معلولین موثر است می تواند جهت استفاده افراد سالخورده، بانوان باردار یا حتی افراد آسیب دیده جسمی نیز بسیار راهگشا باشد.
وی ادامه داد: جشنواره شهید رجایی به عنوان یک رویداد سالانه در ارزیابی عملکرد مدیران استان و کشور جایگاه قابل توجهی پیدا کرده است، یکی از بخش های ارزیابی، اجرای طرح مناسب سازی که دارای ۳۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز است و این موضوع مشوق خوبی جهت انگیزه مدیران در مشارکت و همکاری هرچه بهتر در اجرای این طرح ارزشمند است.
پورحسن تصریح کرد: یکی از دستاوردهای مهم ستاد مناسب سازی استان هرمزگان اختصاص ۱۷ میلیارد تومان توسط شهرداری بندرعباس جهت اجرای طرح مناسب سازی بوده که با تشکیل جلسات متعدد اعضا دبیرخانه مناسب سازی با شهردار بندرعباس و معاونین و مسئولین شهرداری محقق شد که ظرفیتی بسیار ارزشمند جهت پیشبرد اهداف و چشم انداز تعیین شده در این مسیر می باشد.
عضو دبیرخانه ستاد مناسب سازی استان هرمزگان در پایان با قدردانی از همه مسئولان در حمایت از اجرای این طرح گفت: اعضا در تلاش هستند که مناسب سازی و در دسترس پذیری شهر بندرعباس و سایر شهرستان های استان هرمزگان به شکل اصولی، با سرعت و کیفیت مناسب اجرا شود.
انتهای پیام/
نظرات