Skip to content

جهش صادرات در فولاد کاوه جنوب کیش

اختصاصی هرمزگان من- شرکت فولاد کاوه جنوب کیش یکی از بزرگترین سرمایه گذاری های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در حوزه صنایع مادر بوده که از سال ۱۳۸۶ در زمینی به مساحت ۱۷۰ هکتار در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس وارد فاز اجرایی گردیده است.

مشارکت در توسعه صنعتی، اقتصادی و اجتماعی کشور با فعالیت در زنجیره کامل تولید فولاد از معدن تا مقاطع فولادی به منظور حضور در بازارهای داخلی و خارجی ماموریت این شرکت است. چشم انداز این شرکت در سال ۱۴۰۴ ، قرار گرفتن بین سه شرکت برتر فولادی ایران در تولید، صادرات و بهره‌وری نیروی انسانی است. مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه عملکرد و برنامه های این شرکت را بیان کرد که در پی می آید.

مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش، از برنامه ریزی برای صادرات ۶۰۰ میلیون دلاری تولیدات این شرکت خبرداد.

سیدعباس حسینی در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه گفت: امسال برای صادرات ۶۰۰ میلیون دلاری برنامه‌ریزی کردیم. همچنین در حوزه تولید آهن اسنفنجی این شرکت  پیشرفت ۱۳۰  درصدی نسبت به سال های قبل داشته و طی  برنامه ریزی های انجام شده روند صادرات در این شرکت افزایش بسزایی داشته است و به جرات می توان گفت تنها شرکتی هستیم که همه ارزها را در سامانه صادر و حتی تمام ضایعات نیز در بورس کالا به فروش می رسانیم.

فروش ۱۸هزار میلیاردی

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۷۰ درصد تولیدات این شرکت، صادر می‌شود، اظهارداشت: طی ۶ ماه نخست سال جاری ۱۸ هزار میلیارد فروش داشته ایم که با آمار فروش سال قبل برابری دارد که خوشبختانه این نشاگر جهش عملکرد فوق العاده ای است که با صداقت و شفافیتی که سر لوحه فعالیت این مجموعه قرار دارد رقم خورده است.

اشتغالزایی جوانان بومی

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در ادامه با اشاره به اینکه همزمان با توسعه فازهای تولید، روند صادرات نیز افزایش خواهد یافت، افزود: در تیرماه امسال کارخانه آهن اسفنجی را با سرمایه گذاری ۱۱۰ میلیون دلار کلنگ زنی کردیم و امید است که طی ۲۴ ماه به بهره برداری برسد که با افتتاح آن، اشتغالزایی ۴۰۰ نفر ازجوانان بومی هرمزگان بصورت مستقیم فراهم خواهد شد.

حسینی در ادامه این نشست به تشریح فعالیت های انجام شده در حوزه منابع انسانی پرداخت و گفت: در این حوزه به جایگاه انسانی پرسنل این شرکت توجه ویژه ای نموده ایم که می توان به طرح طبقه بندی مشاغل و مسکن برای پرسنل(مستقیم و غیر مستقیم) بصورت اقساطی اشاره کرد.

حوزه مسئولیت های اجتماعی

وی از ساخت مدرسه ای در شهرستان سیریک خبر داد و گفت: در حوزه ی مسئولیت های اجتماعی اقداماتی انجام شده که می توان به طرح اکسیژن رسانی به کلیه بیمارستان های استان،  تعمیر ۵۰۰ دستگاه منازل مسکونی در رودان، تجهیز اتاق عمل بیمارستان امام علی رودان و بیمارستان امام سجاد در سیریک، کاشت ۱۰۰ اصله درخت در منطقه گچین و بوستانو، آبرسانی به دو روستا در قشم( کنار سیاه و باغ بالا) اشاره کرد که این دو طرح آبرسانی تا سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، اضافه کرد: در حوزه صنعت سبز انقلابی صورت پذیرفته و می توان به خانه محیط زیست در این شرکت اشاره کرد که با این وجود قطعاً پرسنل این شرکت با فرهنگ محیط زیست نسبت به قبل بهتر آشنایی پیدا خواهند کرد.

بی‌نیاز از دانش خارجی

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با بیان اینکه این شرکت یکی از زیرمجموعه‌های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به شمار می رود،اظهار کرد: بی‌نیازی از دانش خارجی را آغاز کرده‌ایم و هم‌اکنون با پنج دانشگاه برتر کشور و ۳۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی همکاری می‌کنیم که این حرکت موجب شده بتوانیم ۲ هزار و ۸۰۰ قطعه را بومی‌سازی کنیم.

توجه به نیروی انسانی بومی

وی درخصوص نیروهای شاغل در این شرکت فولادی اضافه کرد:بیش از ۹۵ درصد نیروهای فعال در این شرکت بومی هستند، تمام سعی ما بر این است تا از نیروهای بومی استان هرمزگان دربخش های مختلف استفاده کنیم مگر اینکه تخصص و مهارت مورد نیازی که شرکت بخواهد را نداشته باشند که در این صورت مجبور به بکارگیری نیروی غیر بومی خواهیم بود.

تلاش برای افزایش صادرات

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، اظهار کرد: در اوج تحریم ها فعالیت خود را آغاز نمودیم و در اوج تحریم ها نیز فاز دوم  SKS را افتتاح کرده ایم که با تمام توان و با استفاده از ظرفیت های موجود برای پیشرفت و افزایش روند صادرات تلاش می کنیم تا به نقطه ی مطلوبی برسیم. مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش با بیان اینکه پیش از این تنها به چهار کشور صادرات داشتیم، گفت: سیاست دولت سیزدهم موجب افزایش صادرات این شرکت به ۱۲ کشور شده است.

جهاد تبیین رسالت اصلی خبرنگاران

سرهنگ محمد رسول جلالی رئیس بسیج رسانه استان هرمزگان نیز در ادامه این نشست به نقش هم اندیشی با رسانه ها و خبرنگاران استان هرمزگان اشاره کرد و گفت: جهاد تبیین و امید آفرینی رسالت اصلی خبرنگاران است همچنین پیوند رسانه و صنعت یکی از محورهای جشنواره رسانه ای ابوذر است که در همین خصوص تلاش می کنیم به نحو شایسته برگزارشود.

وی عنوان کرد: حرفه خبرنگاری مبتنی بر صحت، دقت و صراحت است و با رعایت این موارد می‌توان گفت شغل خبرنگاران جهاد تبیین است.

وی در پایان اضافه کرد: بازدید از صنایع غرب بندرعباس من جمله فولاد کاوه جنوب کیش تحت عنوان اردوی راهیان پیشرفت در راستای جهاد تبیین است.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
Search