ساخت همراهسرای بیمارستان شهید محمدی بندرعباس کلید خورد
با حضور مسئولین اجرایی استان، عملیات اجرایی ساخت همراهسرای بیمارستان شهید محمدی بندرعباس واقع در مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس آغاز شد. این پروژه با همکاری و مشارکت اتاق بازرگانی هرمزگان به مرحله اجرا رسیده است.
به گزارش هرمزگان من، این مراسم با حضور مهندس مهدی دوستی، استاندار هرمزگان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، و دکتر غلامعلی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، برگزار شد.
هزینه ساخت و تجهیز این همراهسرا از محل مشارکت اتاق بازرگانی هرمزگان تأمین شده و بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آن در نظر گرفته شده است. این پروژه قرار است ظرف مدت مشخصی تکمیل و راهاندازی شود.
همراهسرای مذکور در زمینی به مساحت ۱,۵۰۰ متر مربع با ۴۰ اتاق ۱۵ متری، یک اتاق سرایداری، پارکینگ خودرو، و سرویس بهداشتی و حمام مجزا برای هر اتاق ساخته میشود.
یکی از مشکلات مهم این بیمارستان، عدم ارائه خدمات رفاهی به خانوادههای بیمارانی بود که به مدت طولانی بستری میشدند. نبود همراهسرا موجب بروز مشکلات و گلایهمندیهایی شده بود، چرا که برخی از خانوادههای کمبضاعت که از نقاط دور برای درمان عزیزان خود به بندرعباس میآمدند، توانایی پرداخت هزینه هتل و مسافرخانه را نداشتند.
مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی پیامبر اعظم بندرعباس به عنوان بزرگترین و تنها مرکز ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی در مرکز استان شناخته میشود و روزانه به طور متوسط پذیرای بیش از ۱,۵۰۰ بیمار در بخشهای سرپایی و بستری درمانی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:
۱۰۰۰ تخت بیمارستانی به ظرفیت درمانی هرمزگان اضافه میشود
عملیات اجرایی ساخت همراهسرای بیمارستان شهید محمدی بندرعباس واقع در مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس با حضور مسئولین اجرایی استان آغاز شد. این پروژه با همکاری و مشارکت اتاق بازرگانی هرمزگان به مرحله اجرا رسیده است.
این مراسم با حضور مهندس مهدی دوستی، استاندار هرمزگان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، و دکتر غلامعلی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، برگزار شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: سه بیمارستان در هرمزگان در حال احداث است که با بهره برداری از آنها ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی به ظرفیتهای درمانی هرمزگان اضافه خواهد شد.
دکتر غلامعلی جاودان عصر چهارشنبه در آئین انعقاد تفاهم نامه همکاری احداث مرکز خدمات رفاهی مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس اظهار کرد: طبق تفاهم نامهای که امروز بین دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و اتاق بازرگانی هرمزگان منعقد شد، همراه سرایی به متراژ ۱۵۰۰ متر مربع احداث خواهد شد.
وی افزود: این پروژه با مشارکت اتاق بازرگانی هرمزگان ۴۰ واحد ۱۵ متری برای رفاه حال مراجعین به بیمارستان شهید محمدی با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان ساخته خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: طی دولت سیزدهم ۲۲۵ تخت بیمارستانی به ظرفیتهای درمانی استان هرمزگان اضافه شد و در حال حاضر نیز در قالب سه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت بیمارستان در دست احداث است.
دکتر جاودان بیان کرد: طی یک سال گذشته در مراکز درمانی هرمزگان یک میلیون و ۳۰۰ هزار بیمار خدمات درمانی دریافت کردهاند.
وی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۱۵ رشته مرتبط با حوزههای بهداشت و درمان در دانشگاه علوم پزشکی شرق هرمزگان تدریس میشود که به جد پیگیر هستیم بتوانیم امکان جذب بدون کنکور دانشجویان بومی در حوزه کاردانی را فراهم کنیم چرا که بخش عمدهای از پزشکانی که در استان هستند بعد از مدتی فعالیت در هرمزگان به شهرهای خود انتقالی میگیرند.
رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان نیز در آئین انعقاد تفاهم نامه همکاری احداث مرکز خدمات رفاهی مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس گفت: در اتاق بازرگانی هرمزگان با حمایت های نمایندگان مجلس و راهکارهایی که دادند توانستیم اقدامات خوبی در حوزه درمان استان انجام دهیم.
محمدرضا صفا افزود: در بیمارستان شهید محمدی باتوجه به عدم وجود همراهسرا در این گرمای هوا مردم مجبورند در فضای باز و در حیاط بیمارستان زمان را سپری کنند.
وی اظهار کرد: باتوجه به صحبتهایی که با دکتر شاهرخی، رئیس بیمارستان داشتیم، مقرر شد که اتاق بازرگانی برای ساخت همراهسرای بیمارستان کمک کنیم.
دکتر احمد مرادی، نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد؛
لزوم احداث همراه سرا برای همه بیمارستانهای هرمزگان
نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی در آئین آغاز عملیات اجرایی همراه سرای بیمار مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس با اشاره به وضعیت آب و هوایی هرمزگان گفت: احداث مراکز خدمات رفاهی همراهان بیمار در تمام بیمارستانهای استان ضروری است.
احمد مرادی اظهار کرد: در گذشته کم سابقه بوده است که اتاق بازرگانی هرمزگان در کنار مردم به امور عامالمنفعه نیز توجه کند و از این بابت باید قدردان مسئولان اتاق بازرگانی استان باشیم.
وی افزود: یکی از نگرانیهایی که در مرکز استان وجود دارد بحث زیرساختهای تنها بیمارستان دولتی مرکز استان است؛ بیمارستان شهید محمدی بندرعباس پذیرای بیمارانی از استانهای همجوار به ویژه بیمارانی از جنوب کرمان و جنوب استان فارس است که به دلیل نزدیکی به بندرعباس برای دریافت خدمات درمانی به این شهر مراجعه میکنند و مردم مجبور هستند در حیاط بیمارستان و زیر درختان به انتظار بایستند.
نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجیآباد، خمیر و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بسیار خوشنود هستیم که این نگاه زیبا برای حل این مشکل در بندرعباس ایجاد شده است و با احساس تکلیف همه بخشها قرار است این نقیصه رفع شود.
وی خاطرنشان کرد: باید از استاندار هرمزگان تشکر کنیم چرا که اگر پیگریهای مجدانه او نبود هنوز مشکل بخش دیالیز در بندرعباس حل نشده بود چنانچه قبل از دولت سیزدهم دسترسی به دستگاههای دیالیز با کیفیت حل نشده بود.
مرادی تاکید کرد: لازم است پیگیریها برای تأمین تعدادی دیگر از دستگاههای دیالیز نیز انجام شود تا سطح این خدمت در مرکز استان ارتقا پیدا کند.
دکتر محمد آشوری، نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی:
بیمارستان شهید محمدی میتواند به یکی از بیمارستانهای مطرح کشور تبدیل شود
نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی در آئین آغاز عملیات اجرایی همراه سرای بیمار مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس گفت: بهبود شاخصهای بخش سلامت مرهون تلاشهای جمعی است و خوشبختانه طی دولت سیزدهم روندی جهادی برای ارتقای شاخصهای این حوزه آغاز شد.
دکتر محمد آشوری افزود: استان هرمزگان با وضعیت مطلوب در بخش سلامت و زیرساختهای درمانی فاصله دارد اما اگر تلاشهای جهادی برای حمایت از بخش سلامت ادامه پیدا کند میتوانیم به بخشی از نارساییها در بهداشت و درمان هرمزگان پایان دهیم.
وی ادامه داد: همواره دغدغه محیط آشفته و نامناسب بیمارستان شهید محمدی بندرعباس وجود داشته است از این رو امروز ساماندهی این محیط جزو ضرورتهای استان هرمزگان به شمار میآید.
نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجیآباد، خمیر و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بیمارستان شهید محمدی بندرعباس با ۲۸ هکتار عرصه و اعیان جزو بزرگترین مجموعههای بیمارستانی در کشور است و در صورتی که وضعیت آن ساماندهی شود میتواند به یکی از بیمارستانهای مطرح کشور تبدیل شود.
وی تاکید کرد: در گذشته تعابیر مناسبی در رابطه با بیمارستان شهید محمدی در افکار عمومی استفاده نمیشد اما امروز با تلاشهای مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و مدیران و پرسنل بیمارستان شرایط خدمات درمانی در این مجموعه متفاوت شده است.
استاندار هرمزگان:
سرانه تخت بیمارستانی در هرمزگان افزایش مییابد
استاندار هرمزگان در آئین انعقاد تفاهم نامه همکاری احداث مرکز خدمات رفاهی مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس گفت: با بهرهبرداری از مجموعههای درمانی جدید تا پایان سال سرانه تخت بیمارستانی در هرمزگان از سرانه کشوری بالاتر خواهد رفت.
مهندس مهدی دوستی عصر چهارشنبه اظهار کرد: وضعیت همراهان بیمار در بیمارستان شهید محمدی از جمله موضوعاتی بود که علاوه بر تشدید رنج بیماری و بیمار داری به چهره استان هرمزگان نیز ضربه میزد و خوشبختانه با عزم اتاق بازرگانی قرار است این نقیصه برطرف شود.
وی در ارائه گزارشی از اقدامات دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان گفت: ابتدای دولت شهید آیت الله رئیسی سرانه تختهای بیمارستانی در استان هرمزگان ۱.۳ درصد بود اما طی این دولت بیمارستانهای کودکان بندرعباس، بیمارستان بستک و بیمارستان نیروی دریایی ارتش به بهرهبرداری رسید و بیمارستانهای ۵۶۱ تختخوابی، ۲۴۶ تخت خوابی و بیمارستان میناب افتتاح خواهند شد.
استاندار هرمزگان ادامه داد: با تکمیل این بیمارستانها سرانه تختهای بیمارستانی در استان هرمزگان به ۱.۹ خواهد رسید که فراتر از سرانه کشوری است.
مهندس دوستی با اشاره به بهرهبرداری از دانشکده دندان پزشکی بندرعباس در دولت سیزدهم، گفت: این دانشکده علاوه بر اینکه متصدی امور آموزشی حوزه دندانپزشکی در استان است دارای ۲۲۰ یونیت مجهز دندانپزشکی نیز است که از این بابت یک بیمارستان کامل به شمار میآید.
وی بیان کرد: نگاه ما به توسعه به شکل متری نبوده بلکه بهصورت اکوسیستمی عمل کردیم و علاوه بر زیرساختها به تربیت نیروی بومی متخصص نیز توجه داشتهایم چنانچه با تلاشهای انجام شده دانشکدههای علوم پزشکی شرق و غرب هرمزگان از مهر ماه سال گذشته پذیرش دانشجوی خود را آغاز کردند.
استاندار هرمزگان همچنین به اخذ مجوز جذب ۲ هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل برای بخش بهداشت و درمان، راهاندازی ۵۲ داروخانه جدید در استان، افزایش تعداد داروخانههای تخصصی هرمزگان از یک داروخانه به ۲۰ داروخانه، استقرار هواپیمای اورژانس و ارائه تسهیلات به مطبها و کلینیکها در شهرهای هدف به عنوان دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم اشاره کرد.
دکتر فاطمه جراره، نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی:
ایفای مسئولیتهای اجتماعی نباید صرفا زیرساختی باشد
نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی در آئین آغاز عملیات اجرایی همراه سرای بیمار مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس گفت: شرایط سختی که همراهان بیمار مجبور بودند تحمل کنند، موجب ناراحتی و شرمندگی همه ما بود.
فاطمه جراره افزود: ساخت این همراهسرا اقدام بسیار خوبی است که در استان انجام میشود و به صورت مستمر در سایر شهرستانها نیز انجام خواهد شد.
وی اظهار کرد: در حوزه بهداشت و درمان تا رسیدن به شرایط استاندارد فاصله داریم که نیاز است دولت نگاه ویژهای به این موضوع داشته باشند. باید خیرین را به کمک در این زمینه سوق دهیم.
این نماینده مجلس گفت: باوجود همه تلاشهایی که ازسوی مسئولان انجام میشود، باید اقدامات ویژهتری انجام شود.
جراره با اشاره به چالش کمبود کادر درمان در استان گفت: باتوجه به اینکه بیمارستانهایی در حال احداث هستند باید برای تامین کادر درمان چارهای بیاندیشیم.
نماینده مردم بندرعباس در مجلس گفت: در زمینه مسئولیتهای اجتماعی نباید صرفا نگاه زیرساختی داشته باشیم و در زمینه آموزش و تربیت نیروهای توانمند و متخصص کادر درمان نیز باید اقداماتی انجام شود.
انتهای پیام/
نظرات