Skip to content

بی توجهی به فرهیختگان ، از دلایل عقب ماندگی هرمزگان


عضو هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران هرمزگان گفت: خبرنگاران و اهالی هنر و فرهنگ استان هرمزگان مظلوم ترین، محجوب ترین و کنارگذاشته ترین قشر جامعه در استان هرمزگان هستند.
غلامعباس شمس الدینی در گفت و گو با خبرنگار هرمزگان من با تبریک روز خبرنگار به تمام خبرنگاران و اصحاب رسانه استان اظهار کرد: من یک معلم هستم و شغل معلمی را از شغل رسانه ای جدا نمی دانم، چرا که هر دو در حوزه فرهنگ و مکمل همدیگرند.


این پیشکسوت رسانه ای استان افزود: با افتخار می توانم بگویم یک معلم رسانه ای هستم. این دو شغل توانسته در مسیر پیشرفت شغلی من در هر دو حوزه اثر گذار باشد و اثر آن بسیار مهم و چشمگیر است.


عضو هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران هرمزگان در خصوص اینکه برخی افراد رسانه، معلم هستند تصریح کرد: این موضوع اتفاقی نیست زیرا وقتی این افراد وارد حوزه تحقیق و پژوهش می شوند، ناخودآگاه به سمت رسانه کشیده می شوند. این افراد حتما به این موضوع فکر کرده اند و دانسته اند که برای موفقیت بیشتر در حوزه فرهنگ و آموزش و پرورش باید به حوزه رسانه ورود کنند.


وی اضافه کرد: من فکر می کنم کسانی که به عرصه رسانه وارد شدند ابتدا معلم بودند و بعد رسانه ای شدند؛ زیرا در جایی این خلا را دیده و حس کرده اند که می توانند با ورود به حوزه رسانه و بالا بردن سطح مطالعات‌شان، در حوزه آموزش و پرورش نیز موفق باشند.


شمس الدینی عنوان کرد: تقریباً در اوایل دهه هفتاد اولین مقاله من در هفته نامه سراسری امید جوان منتشر شد، پس از آن در ندای هرمزگان به مدیر مسئول و صاحب امتیازی غلامحسین عطایی دریایی در استان هرمزگان ادامه دادم تا اینکه نشریه سفیر جنوب در سال ۸۰ وارد عرصه شد و از اولین شماره سفیر جنوب تا امروز که ششصد و شصت و ششمین شماره این نشریه است ادامه دادم.


وی افزود: در حوزه خبرگزاری از سال ۱۳۸۸ با خبرگزاری مهر در استان هرمزگان فعالیت داشتم و امروز خدا را شاکرم که سردبیر سه نشریه سفیر جنوب، نگین بندر و تنها مجله اقتصادی استان، تجارت جنوب هستم. ضمن اینکه با خبرگزاری ها و رسانه های مختلف استانی و کشوری همکاری دارم و امروز فکر می‌کنم که حداقل به آن جایگاه معنوی که باید در حوزه رسانه به آن دست می‌آوردم رسیده ام. همچنین در همان ابتدایی ترین قدمی که برای رسانه برداشته‌ام هرگز نگاهم به رسانه نگاه منفعتی و مالی نبوده است.


عضو هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران هرمزگان در خصوص وضعیت خبرنگاری در استان هرمزگان ابراز کرد: اعتقاد من این است جامعه ای که توجهی به فرهیختگانش نداشته باشد هرگز به توسعه و پیشرفت نمی رسد.

خبرنگاران و اهالی هنر و فرهنگ استان هرمزگان مظلوم ترین، محجوب ترین و کنارگذاشته ترین قشر جامعه در استان هرمزگان هستند


وی تصریح کرد: شاید امروز، یکی از دلایل عقب ماندگی استان هرمزگان، بی توجهی به فرهیختگان ما در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه است به همین دلیل خبرنگاران و اهالی هنر و فرهنگ استان هرمزگان مظلوم ترین، محجوب ترین و کنارگذاشته ترین قشر جامعه در استان هرمزگان هستند و این دلیلی بر محرومیت و مظلومیت استان هرمزگان است.

روزی که فرهنگ احترام به رسانه در جامعه نهادینه شود آن روز عید بزرگ ما در حوزه رسانه است


شمس الدینی در ادامه افزود: امیدوارم مدیران دستگاه های فرهنگی و هنری، متولیان سیاسی، تصمیم گیران عرصه دین، مذهب و فرهنگ ما به این باور برسند که تنها راه توسعه جامعه، توجه به فرهیختگان حوزه فرهنگ و رسانه است.


وی خاطرنشان کرد: تجربه سه دهه کار رسانه‌ای من به اینجا رسیده است که متاسفانه هرگز مدیران استان هرمزگان به دنبال اعتلای نام خبرنگار نه بودند و نه خواسته اند که باشند، امیدوارم که نگاه آنها به حوزه فرهنگ و رسانه تغییر کند.

وی تاکید کرد: اطمینان دارم که با تغییر نگاه ها به حوزه فرهنگ و رسانه ، آینده خبرنگاران استان هرمزگان روشن خواهد بود.


عضو هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران هرمزگان در خصوص اختلاف در حوزه رسانه بیان کرد: اختلاف در حوزه رسانه ناشی از تمامیت‌خواهی عده محدودی در این حوزه است، در هر شغلی زمانی که بزرگان آن به دنبال کسب قدرت، ثروت و شهرت باشند سعی می کنند دیگران را نبینند و هرگاه این منیت، غرور و خودخواهی را از خود دور کنند آینده این صنف روشن است و اختلافات به حداقل می رسد.


وی اظهار کرد: اگر این گروه، دست از تمامیت‌خواهی بردارند و فکر کنند که همه ما رسانه‌ای هستیم، در یک جبهه و مسیر حرکت می کنیم و باید به یکدیگر احترام بگذاریم اختلافات حل خواهد شد، اما اگر این نگاه برداشته نشود این اختلافات ریشه کن نخواهد شد.


شمس الدینی ابراز کرد: تقاضایی که از همکاران خوبم در حوزه رسانه دارم این است که به شغل همدیگر احترام بگذارند چرا که هیچ کس دیگری در بیرون از صنف ما به ما احترام نخواهد گذاشت مگر این که ما احترام گذاشتن به همدیگر را از خودمان شروع کنیم که قطعا اگر این اتفاق بیفتد اختلافات ما نیز تمام خواهد شد.


وی در خصوص این اختلافات اضافه کرد: متاسفانه این اختلافات لطمه به توسعه استان، توسعه رسانه استان و اهالی رسانه زده است امیدوارم روزی به پایان این اختلافات نزدیک شویم.


عضو هیئت مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران هرمزگان تصریح کرد: یاد و خاطر کسانی که در این راه برای دموکراسی، آزادی و توسعه، جان خود را گذاشته اند و همچنین کسانی که در مقابل تحجر، جمود فکری و استبداد اندیشه ایستادگی کرده‌اند را گرامی می دارم.
وی ادامه داد: آرزو می کنم روزی برسد که همه ما به اهمیت و جایگاه رسانه پی ببریم، روزی که فرهنگ احترام به رسانه در جامعه نهادینه شود آن روز عید بزرگ ما در حوزه رسانه است و مادامی که این اتفاق نیفتد توسعه ای نیز اتفاق نمی‌افتد.

✍🏻سودابه امامی

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
Search