Skip to content

«رفیعی» سرپرست شرکت گاز استان شد؛ ناموازنه‌ی مصرف گاز صنایع و مردم در هرمزگان

آیین تکریم و معارفه مدیرعامل گاز استان هرمزگان برگزار شد.  « رضا‌رفیعی»، به‌عنوان سرپرست شرکت گاز استان هرمزگان منصوب و از زحمات «علی ذاکری» مدیرعامل سابق تقدیر شد.

به گزارش هرمزگان من، مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در این مراسم بابیان اینکه شایسته نیست مردم هرمزگان با توجه به ظرفیت‌های تولید گاز، هنوز از کپسول گاز استفاده کنند، افزود: هرمزگان یکی از اساسی‌ترین ظرفیت‌های گازی کشور را داراست و ضریب نفوذ گاز در استان ۴۱ درصد است. هوشنگ صیدالی تصریح کرد: امیدواریم با توسعه گازرسانی،  تا پایان سال ۱۴۰۵ همه مردم استان بتوانند از نعمت گاز برخوردار باشند. وی صنایع هرمزگان را جز پرمصرف‌ترین شبکه گازی دانست و گفت:مصرف روزانه صنایع استان حدود ۲۵ میلیون مترمکعب گاز است. صیدالی با اشاره  به پیک مصرف  گاز گفت: با توجه به کمبود گاز در تلاش هستیم در فصول سرد سال، قطعی گاز خانگی و صنایع نداشته باشیم. وی یکی از دلایل کمبود گاز را توسعه سالانه گازرسانی و مصرف بالا ذکر کرد و ادامه داد: در حال حاضر توزیع گاز جوابگوی مصرف نیست، بایستی با مدیریت، جلوی قطعی گاز خانگی و صنایع را گرفته شود که اختلالی در صنایع و آسایش مردم ایجاد نشود. مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران به فرهنگ‌سازی در مصرف گاز تأکید کرد و عنوان داشت: شواهد نشان می‌دهد که امسال هوای سرد زودتر به کشور وارد می‌شود لازم است مدیریت خوبی در همه بخش‌ها به‌خصوص بخش توزیع که مستقیم با مردم و صنایع در ارتباط است لحاظ گردد. وی با تأکید عدم قطعی گاز خانگی یادآور شد: اولویت اول این شرکت، مردم هستند که در فصول سرد، با آسایش در خانه‌ها باشند تلاش خواهیم کرد گاز خانگی قطع نشود، بااین‌حال باید به صنایع بابت ارزش‌افزوده توجه ویژه‌ای داشته باشیم که نباید صنایع با قطعی گاز دچار مشکلات شوند. صیدالی روند مصرف وتوزیع گاز امسال را قانونمندتر دانست و گفت: امسال جلسه‌ای در خصوص روند مصرف و توزیع گاز در شورای امنیت ملی تشکیل شد و صورت‌جلسه به امضا رسید که در استان‌ها به‌خصوص استان‌های سردخیز مسئولان عالی‌رتبه در این رابطه همکاری  و هماهنگی لازم داشته باشند.

اتصال ۹۵درصد هرمزگان به گاز 
سرپرست شرکت گاز استان هرمزگان گفت: در افق ۱۴۰۵ پیش‌بینی‌شده است که بالغ‌بر ۹۵ درصد  نقاط  استان به این انرژی پاک وصل شود و هرمزگانی‌ها از این نعمت خدادادی بهره‌مند شوند. به گفته «رضا رفیعی»، استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان جز استان‌های در انتهای ریل و ایستگاه گازرسانی قرار دارند. وی افزود: روزانه حدود ۲۰ تا ۲۵میلیون مترمکعب گاز در این استان مصرف می‌شود که بالغ‌بر۹۰ درصد آن  مورداستفاده صنایع است.صنایع به فراهم‌سازی زیرساخت‌های اساسی انرژی و تولید ناخالص ملی و ایجاد درآمد کمک می‌کنند.
رفیعی عنوان کرد: هرمزگان جزاستان‌های دارای بیشترین  پروژه‌ها صنعتی بوده و کمتر گازرسانی خانگی و تجاری و در شهرانجام شده  است. 
وی محرومیت و محدودیت‌ها در موازنه‌های مصرف انرژی بین  مردم و صنایع در استان را از دلایل کمبود گاز در استان اعلام کرد و گفت: گاها صنایع استان و کشور در فصل زمستان با محدودیت‌های بسیار شدید و  مشکل روبرو می‌شوند. برقراری توازن در این موضوع یعنی اولویت قرار دادن استفاده گاز برای مردم کشور و صنعت بسیار امر پیچیده و سخت است. 
وی از بهره‌برداری شبکه گازی در حوزه شرق خبر داد و افزود: از ۴۹ شهرستان غرب استان، ۱۴ شهرستان در اولویت گازرسانی  هستند، زیرساخت‌ها محیا شده و در آینده نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.
رفیعی عنوان کرد: استان هرمزگان باوجود بنادر و صنایع و پالایشگاه‌ها، سهم بسیار بالایی در تولید ناخالص کشور دارد  و این  استان پروژه محور و بهره‌بردار، بایستی با حمایت و پیگیری مسئولان استانی، کار شبکه‌گذاری و ایستگاه‌های تغذیه، رساندن علمک‌های گاز درب منازل شهروندان به‌سرعت پیش بگیریم و گاز پیوسته و ایمن به دست مردم برسانیم. 
«علی ذاکری» مدیرعامل سابق نیز در این مراسم به تشریح اقدامات دوران مدیریت خودپرداخت.
وی تأمین نقدینگی در پروژه‌ها را از مشکلات عملیات گازرسانی به استان ذکر کرد. 
گفتنی است رفیعی پیش از این مدیرعامل منطقه ۶ عملیات انتقال گاز بوده است.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
Search