کشتی سازی آماده تحویل آمبولانس دریایی است
مدیر گروه ساخت شناورهای متوسط ایزوایکو از تحویل آمبولانس دریایی سفارش شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی با دریافت تمامی گوهینامه های فنی و دریانوردی خبر داد.
به گزارش هرمزگان من، این آمبولانس دریایی که با هدف بهبود خدمات درمانی در جزایر استان هرمزگان طراحی و ساخته شده است، پس از گذراندن مراحل ساخت و آزمایشهای فنی، آماده تحویل به دانشگاه علوم پزشکی است. با این حال، تحویل این شناور به دلیل برخی موانع گمرکی در روند ترخیص با تأخیر مواجه شده است
آمبولانس دریایی تمام ایرانی ساخته شده در ایزوایکو ، آماده خدمترسانی به بیماران اورژانسی است، این شناور پیشرفته با ظرفیت ۴ برانکارد و امکانات کامل پزشکی، میتواند در کوتاهترین زمان ممکن بیماران را از جزایر به مراکز درمانی منتقل کند. ساخت این آمبولانس دریایی با هدف کاهش زمان انتقال بیماران و افزایش شانس بهبود آنها انجام شده است.
محسن محمدعلی زاده، مدیر گروه شناورهای متوسط ایزوایکو ، با بیان اینکه این شناور تمامی استانداردهای لازم را داراست، گفت: «این شناور با استفاده از فناوری روز دنیا و مواد اولیه باکیفیت ساخته شده و میتواند در شرایط سخت دریایی نیز به حرکت خود ادامه دهد.»
مهمترین ویژگیهای این آمبولانس دریایی:
– سرعت بالا: قابلیت تردد با سرعت بیش از ۴۰ کیلومتر بر ساعت
– تجهیزات پزشکی پیشرفته: شامل دستگاههای تنفس مصنوعی، مانیتورینگ قلب و تجهیزات NICU کودکان
– ظرفیت حمل بالا: امکان حمل ۴ بیمار به همراه تیم پزشکی
-ساخت داخل: تمامی قطعات این شناور به جز موتور، در داخل کشور تولید شده است.
با وجود آمادگی این شناور برای خدمترسانی، برای ترخیص آن نیاز به پرداخت مبلغ حدود ۱۰ میلیارد ریال حقوق گمرکی به دلیل استفاده از موتور خارجی در ساخت این شناور می باشد که اقدامات لازم در این خصوص در جریان است، این در حالی است که این شناور به طور کامل در ایران ساخته شده و استفاده از موتور خارجی در آن اجباری بوده است. مسئولین مربوطه باید هرچه سریعتر برای رفع این مشکل اقدام کنند تا این آمبولانس دریایی بتواند به وظیفه خود عمل کند.”
انتهای پیام/
نظرات