صنایع، هنگام مشارکت اجتماعی با این شهر غریبه میشوند
عضو شورای شهر بندرعباس گفت: عملا ثروت های بندرعباس در اختیار بنگاه های اقتصادی است اما خدمات و تلاش های آن بر دوش شهرداری احساس میشود، متاسفانه هنگام مشارکت در فعالیت های اجتماعی، بسیاری با این شهر غریبه میشوند.
به گزارش خبرنگار هرمزگان من، سید محمدرضا موسوی در هفتمین جلسه علنی شورای شهر اظهار کرد: ضمن تسلیت درگذشت دو نوجوان غرق شده در ساحل به خانواده این عزیزان این حادثه نتیجهی نداشتن تفریحگاه مناسب و در خور شان مردم بندرعباس است، متاسفانه سالهای سال است که این زخم بر پیکره مردم بندرعباس حس میشود که حق مردم این استان ضایع شده است.
این عضو شورای شهر ضمن اشاره به مناسب نبودن جایگاه قایقرانی پشت استانداری تصریح کرد: از تاریخ ۹۹/۶/۲۰ این مکان در اختیار سازمان های شهری قرار گرفته است ولی تا کنون نه اقدامی برای ساخت و ساز این محل، نه اقدام به اعزام نیرو برای حفظ و حراست از این مجموعه کرده است.
وی ادامه داد: متاسفانه کانکسی در این مکان وجود دارد که خانم ها از آنجا به عنوان رختکن استفاده میکنند که این در قاموس این شهر و در غیرت مردمان این شهر جای ندارد.
موسوی بیان کرد: کارگزاران شهری و استانی باید رویه عدالت محور را دنبال کنند، امیدواریم با حضور شهردار جدید در جایگاه شهرداری این تغییر نگاه صورت پذیرد.
وی افزود: مشارکت های اجتماعی از سوی صنایع و بنگاه های اقتصادی برای رفاه مردم شکل درستی ندارد، نه در زمینه های ورزشی، نه در زمینه های درمانی، و نه در زمینه های اجتماعی و نه هیچ زمینه دیگری در حوزه زیرساخت، آنگونه که باید و شاید تلاش نکردهاند.
شهرداری بندرعباس یک تنه از ورزش حمایت میکند/ صنایع کمترین گام ها را هم در این مسیر برداشته اند
موسوی در خصوص عملکرد صنایع و بنگاه های اقتصادی اظهار کرد: عملا ثروت های بندرعباس در اختیار بنگاه های اقتصادی است اما خدمات و تلاش های آن بر دوش شهرداری حس میشود و متاسفانه هنگام کمک و مشارکت در فعالیت های اجتماعی، بسیاری با این شهر غریبه میشوند، مصداق ساده آن حوزه ورزش است که این روزها علاقه مندان ورزشی آن را با گوشت و پوست خود حس کرده اند، حداقل ۱۵ سال است که شهرداری بندرعباس یک تنه ایستاده و از ورزش حرفه ای تا ورزش محلات را حمایت میکند اما صنایع کمترین گام ها را هم در این مسیر برنداشته اند.
این عضو شورای شهر در ادامه افزود: آیا جای این سوال نیست که حق مشارکت اجتماعی در حوزه ترویج ورزش کجاست؟ آیا درآمد های سرشار حاصل از همین استان نباید خدمتی به این مردم این شهر و دیار برساند؟ ما هنوز منتظر این هستیم که ببینیم آیا فلان مدیر در فلان صنایع چه تصمیمی برای حوزه ی ورزشمان میگیرد؛ هنوز منتظریم ببینیم فلان مدیر چه تصمیمی برای تیمی که در رده ملی افتخار آفرینی میکند، استعدادیابی میکند و تلاش میکند شهر را معرفی کند، کمترین علاقه مندی برای حفظ ورزش در بعضی از این عزیزان دیده میشود؛ آیا وقت آن نرسیده که ما با کمک مطالبه مردمی در زمینه های مختلف از صنایع و بنگاه های اقتصادی برای شهر و دیارمان احقاق حق کنیم؟
وی در خصوص هوشمند سازی و شفافیت خاطر نشان کرد: این موضوع از دغدغه های شورای ششم است و قطعا با اجرای این دو مولفه بزرگ مسیر رانت، تخلف و دوری از بسترهای فساد زایی در شهرداری شکل میگیرد و تقاضای ما این است که مدیران در شهرداری حتما نسبت به انجام این مهم تلاش های بیشتری از خودشان نشان دهند.
موسوی افزود: در حوزه نظارت بر عملکرد پیمانکاران و انجام پروژه هایی که قرار است حق انتفاع مردمی داشته باشد به صورت کامل و دقیق عمل نکردیم، در بعضی از پروژه ها نواقص عمده ای وجود دارد که اگر قرار بر جبران آن باشد، شهر باید هزینه های بسیار زیادی را تحمل کند، صرف سرمایه های مردمی برای پروژه هایی که هنوز تکلیفشان نا مشخص است، صرف هزینه های گزافی که پروژه های کم اعتباری را برای شهر ایجاد کردیم، ایجاد فرایند های پروژه هایی که خارج از مناقصه و مزایده به افراد خاص رسیده، از سوالات این شوراست و قطعا برای بررسی آن هیچ خط قرمزی برای خودش قائل نیست و یقینا آن را دنبال میکند.
وی در پایان اشاره کرد: یکی از مطالب بسیار مهمی که بنده تقاضا دارم کمیسیون حقوقی باید آن را بررسی کند دعاوی حقوقی است که شهرداری عموما با شکست در دادگاه های حقوقی مواجه است که این حق مردم این شهر نبوده و نیست، توسعه نامتوازن و اهمیت ندادن به محلات کم برخوردار که این روز ها به چشم میخورد، گرچه تلاش هایی برای رفع محرومیتها انجام شده اما کافی نیست و این کافی نبودن را نباید در حرف بلکه باید در عمل دید و انشاءالله این شورا با محور قرار دادن تصمیمات عقلایی و با مشورت از نخبگان و با کمک رسانه، موج مطالبه گری و برای احقاق حق شهروندان و تلاش برای تصمیم سازی درست برای حرکت در مسیر دقیق تلاش خواهد کرد.
انتهای پیام/
نظرات