Skip to content

ظرفیت مردمی فرصتی مناسب برای توسعه شهری

عضو شورای شهر بندرعباس گفت: استفاده از ظرفیت های مردمی و تعریف ابزارها و ساز و کارهای اثربخش در تعریف پروژه های مردم محور و محرک ساز با استفاده از سرمایه های مردمی یکی دیگر از فرصت های مناسب در ایجاد منابع جدید برای توسعه شهری است.

به گزارش خبرنگار هرمزگان من، اسماعیل رییسی حسنلنگی ظهر امروز در نهمین جلسه شورای شهر بندرعباس اظهار کرد: استان هرمزگان در پهنه نیلگون خلیج فارس با بهره مندی از ظرفیت های عظیم در حوزه های مختلف فرهنگی، انسانی، اقتصادی، تجاری و به عنوان پیشانی حرکت اقتصادی کشور در طول حیات انقلاب اسلامی آماده و استوار و همگام با سیاست های کلان کشوری درحال بازیابی جایگاه واقعی خود بوده است و در این میان شهر بندرعباس به عنوان نگین طلایی مستقر در حلقه ساحلی این دریا در تلاشی مضاعف در مسیر توسعه انسانی، فرهنگی و اقتصادی گام های بزرگی را دربرداشته است.

وی ضمن تبریک به استاندار، افزود: استان هرمزگان سرشار از نیروهای توانمند متعهد و انقلابی است و انتظار می رود که استاندار به خواست عمومی مردم استان که استفاده از ظرفیت های فکری و انسانی بومی در مناصب مختلف اجرایی و سیاست گذاری این استان است پاسخ مثبت دهد و با ایجاد حلقه تعاملی مثبت و سازنده با بدنه نخبگان و فرهیختگان به حرکت سازندگی و توسعه استان شتاب افزون تری ببخشد.

عضو شورای شهر بندرعباس با بیان اینکه بندرعباس بزرگ‌ترین بندر تجاری و اقتصادی و بزرگ‌ترین پایانه حمل و نقل کشوری است، گفت: بندرعباس از طرفی هم مرز با همسایگان جنوبی حاشیه خلیج فارس و دارای جزایر منحصر به فرد، از بزرگ‌ترین ظرفیت های گردشگری و تفریحی کشور است. اکتفا به منابع فعلی در اختیار شهرداری قطعا نمی تواند تمامی نیازهای این شهر را تامین کند بدون نگاه ملی و بین المللی به این شهر نمی توان مشکلات عظیم به جا مانده از دهه های گذشته را جبران کرد.

وی اضافه کرد: مشکلات بافت های فرسوده، رونق کسب و کارهای محلی، جذب سرمایه گذاری در احیای ظرفیت های گردشگری، ایجاد شهری هوشمند و در تراز شهرهای بندری جهان بدون نگاه ملی به این شهر ممکن نیست و از استاندار درخواست می کنم به عنوان پشتوانه ای قوی، شهرداری بندرعباس را مورد حمایت جدی قرار دهند و تمامی ظرفیت های استان را برای ساختن شهری زیبا و جذاب و بندری در شان ایران اسلامی به کار گیرند.

رییسی حسنلنگی در ادامه خطاب به استاندار تصریح کرد: پیشنهاد می کنم در شروع فعالیت در این استان، از محلات مختلف شهر بندرعباس از قبیل دوهزار، محله چاهستانی ها، سورو، نایبند، نخل ناخدا، محلات کمربندی، شهید غفاری، بازدید کنید و اوضاع سکونت مردم را در پایتخت اقتصادی کشور از نزدیک نظاره گر باشید.

وی خطاب به شهردار ادامه داد: هرچند این شهر وارث بی توجهی های گذشته است و تغییر وضعیت آن از وضع موجود به شهری با استانداردهای شهرهای بندری جهان امری سخت و طاقت فرساست، اما توانمندی و روحیه جهادی شما می تواند این امر سخت را آسان کند.

عضو شورای شهر بندرعباس یکی از راه حل های عملی برای توسعه و سازندگی پرشتاب و جبران عقب ماندگی های گذشته را شناسایی منابع جدید و جذب سرمایه گذار دانست و عنوان کرد: اولین قدم برای ورود به این عرصه، شناسایی فرصت های سرمایه گذاری و ارائه آنها در سطح منطقه ای، ملی و حتی جهانی است. با همکاری دولت و استاندار تسهیل در روند سرمایه گذاری و ایجاد جذابیت می توانید این فرصت ها را معرفی و منابع لازم را برای توسعه پرشتاب این شهر تامین کنید.

وی بیان کرد: استفاده از تمامی ظرفیت های استانی و ملی با تعامل گسترده و سازنده با استاندار و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در اخذ مجوزها و مصوبات قانونی و تامین منابع مضاعف فراتر از چارچوب های بودجه ای شهرداری یکی دیگر از گزینه های پیش رو در شتاب دادن به سازندگی شهر است.

رییسی حسنلنگی ابراز کرد: استفاده از ظرفیت های مردمی و تعریف ابزارها و ساز و کارهای اثربخش در تعریف پروژه های مردم محور و محرک ساز با استفاده از سرمایه های مردمی یکی دیگر از فرصت های مناسب در ایجاد منابع جدید برای توسعه شهری است.

وی افزود: از شهردار می خواهم که نسبت به تعیین تکلیف پروژه بزرگ اسکله تفریحی ساحل نخل ناخدا از طریق تعامل با دستگاه های ذیربط از قبیل اداره بنادر و کشتیرانی اقدام کرده و ضمن انتقال مدیریت این مجموعه به شهرداری زمینه های استفاده و تبدیل آن به مرکز تفریحی و گردشگری را فراهم آورد و از هدر رفت میلیاردها تومان هزینه های سرمایه گذاری در این طرح جلوگیری به عمل آورد.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
Search