۱۵ پروژه توسط سازمان سرمایه گذاری شهرداری در دست اقدام است
رئیس سازمان مدیریت سرمایه گذاری شهرداری بندرعباس گفت: تعداد ۱۵ پروژه توسط سازمان سرمایه گذاری شهرداری در دست اقدام است که پروژه تجاری خیابان صمدو با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد، پروژه مسکونی در همان محدوده با مشارکت مدنی نیز با ۵ درصد پیشرفت همراه بوده است.
به گزارش خبرنگار هرمزگان من، مجتبی احمدی طیفکانی در جلسه علنی شورای شهر بندرعباس اظهار کرد: شهرداری بندرعباس نسبت به جذب سرمایه گذاری از دهه ۸۰ ورود جدی پیدا کرد و از سال ۸۵ با آغاز دو پروژه بهسازی بافت فرسوده معروف به پروژه آقای رئوفیان و همچنین ساماندهی بازار روز و حسین آباد شتاب بیشتری گرفت.
احمدی افزود: مدیریت در حوزه سرمایه گذاری شهرداری بندرعباس، ارزش آفرینی در حوزه املاک و درآمد پایدار نیز از موضوعات مهم شهرداری بندرعباس بوده است.
وی ادامه داد: طرح بازار بندرعباس مال، میدان میوه و تره بار و موارد دیگر از جمله طرح هایی با موضوع سرمایه گذاری در شهرداری بندرعباس بوده است.
رئیس سازمان مدیریت سرمایه گذاری شهرداری بندرعباس گفت: سیاست در شهرداری بندرعباس و شورای شهر مبنی بر اینکه پروژه ها باید به گونه دیگری دیده شود مطرح شد و مصوبه ای ارائه شد که کلیه فراخوان ها در موضوعات پروژه های عمرانی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان در مرکز صورت گیرد که برنامه ریزی های حاصله مبنی بر این شد که نامه ای مبنی بر اینکه شهرداری بندرعباس در سازمان سرمایه گذاری امکان ایجاد طرح های جدید فراهم نشود و مکلف شدیم نسبت به تعریف پروژه هایی که در بودجه دیده شده اقدام کنیم.
احمدی با بیان اینکه با توجه به این مصوبه و بررسی ها که در حوزه سرمایه گذاری داشتیم امکان اینکه بتوانیم طرح های جدیدی را پیگیری کنیم نبود، تشریح کرد: در تاریخ ۹۹/۱۲/۰۳ مصوبه ای توسط شورای شهر بندرعباس ارائه شد که اجازه داده شد در خصوص فراخوان شیوه های سرمایه گذاری برای بررسی دقیق پروژه ها که تعداد آن ۱۴ مصوبه بود اقدام شود.
وی ابراز کرد: تعداد ۱۵ پروژه توسط سازمان سرمایه گذاری شهرداری در دست اقدام است که پروژه تجاری خیابان صمدو با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد، پروژه مسکونی در همان محدوده با مشارکت مدنی نیز با ۵ درصد پیشرفت همراه بوده است که یکی از دلایل عدم پیشرفت آب منطقه ای است که عنوان کرده اند زمین محل پروژه در امتداد خور قرار دارد و با جلسات برگزاری شده در استانداری مجوز بلا مانع بودن آن حاصل شد که سهم شهرداری ۳۹٫۵ درصد کل پروژه است.
رئیس سازمان مدیریت سرمایه گذاری شهرداری بندرعباس ادامه داد: پروژه تجاری مسکونی کوی نواب با مشارکت مدنی به مساحت ۵۶۴ متر زمین و ۲۴۴۰ متر مساحت بنا و ۳۳۴ متر مربع مساحت تجاری است که سهم شهرداری ۳۹٫۵ درصد است که ۷۵ درصد پیشرفت داشته است.
احمدی به تشریح جزئیات کمپ گردشگری خلیج فارس پرداخت و افزود: پروژه کمپ گردشگری خلیج فارس با میزان کل سرمایه گذاری ۱۲ میلیارد در مساحت کل زمین ۶ هکتار با ۱۷ درصد پیشرفت فیریکی همراه بوده است که با ورود دستگاه قضایی متوقف شده است.
وی گفت: پروژه آبنما(کافه فین)با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصد، ماهی ۳ میلیون و ۷۰۰ تومان برای شهرداری درآمد زایی دارد.
رئیس سازمان مدیریت سرمایه گذاری شهرداری بندرعباس با اشاره به اینکه پروژه پلاتو دریا با مبلغ سرمایه گذاری یک میلیارد تومان احداث شده است که دارای فضاهای خدماتی و تفریحی است که مدت بهره برداری ۱۰ سال است، گفت: پروژه های فرهنگسرای انقلاب، خیابان غذا و بخشی از پروژه جایگاه های سوخت نیز به اتمام رسیده اند.
احمدی با اشاره به ایجاد جایگاه های سوخت تک نازله خاطرنشان کرد: پروژه جایگاه های سوخت جزو پروژه هایی بود که در اوایل تشکیل سازمان روی آن برنامه ریزی شد و در سطح شهر بندرعباس جایگاه های تک نازله عرضه سوخت ایجاد شده است.
نظرات