Skip to content

ارکان نظام صهیونیستی متزلزل است/ انقلاب اسلامی سرآغاز شکل گیری جبهه مقاومت در فلسطین است

امام جمعه شهرستان سیریک با بیان اینکه ارکان نظام صهیونیستی متزلزل است، گفت: پیروزی انقلاب اسلامی سرآغاز شکل گیری روحیه مقاومت و ایستادگی در فلسطین بوده است.

به گزارش هرمزگان من، حجت الاسلام والمسلمین محسن سالاری امام جمعه شهرستان سیریک در گفت‌وگوی اختصاصی و تفصیلی با خبرنگار هرمزگان من در ارتباط با اهمیت روز قدس میان مسلمانان اظهار کرد: ملت‌های مسلمان در اجابت به دعوت اسلام، دعوت امام راحل و استغاثه مظلومانه یک ملت مغصوب الحق و مظلوم، در این روز از آرمان فلسیطین حمایت می‌کنند‌.

مسئله فلسطین؛ لکه ننگ تاریخ دنیای معاصر

وی افزود: اولا، قضیه فلسطین، یکی از لکه‌های ننگ بزرگِ تاریخ معاصر است، چون در این قضیه، یک ملت را از کشور خودش بیرون کردند، من خواهش می‌کنم جوانانی که با مسأله فلسطین خیلی آشنایی و سابقه ذهنی ندارند، روی این کلمات تأمّل و درنگ کنند. یک ملت را از خانه و از کشور خود بیرون کنند و یک عدّه آدم‌هایی را از اطراف دنیا جمع کنند و به جای آن افراد در آن کشور بگذارند. چرا؟ چون آن جماعتی که از اطراف دنیا جمع کردند، از یک نژادند؛ نژاد اسرائیلی، نژاد یهودی! یعنی یک حرکت نژادگرایانه زشت که هر جای دنیا به‌وسیله هر کسی در ابعاد کوچک‌تر از این پیش می‌آمد، مایه ننگ و سرافکندگی بود؛ اما این را در ابعاد یک کشور به‌وجود آوردند. چه کسی به‌وجود آورد؟ در حقیقت انگلیس؛ بعد هم آمریکا.

 مسئله فلسطین؛ مسئله‌ای خاتمه نیافته

امام جمعه سیریک اذعان کرد: ثانیا، سال‌ها است که بعضی‌ها می‌خواهند این‌طور وانمود کنند که چرا مسأله فلسطین را بحث می‌کنید؟ این مسأله خاتمه یافته است! اما ملت انقلابی ایران و سایر ملت‌های آزاده دنیا، در روز قدس اعلام می‌کنند که مسأله فلسطین به هیچ وجه خاتمه یافته نیست. این‌طور نیست که برای همیشه فلسطینی‌ها – صاحبان اصلی این سرزمین – باید بیرون از سرزمین خودشان باشند؛ یا اگر در داخل فلسطینند، به‌صورت یک اقلیّتِ مقهور زندگی کنند و آن بیگانه‌های غاصب در این‌جا بمانند؛ نه! چنین چیزی نیست.

وی گفت: کشورهایی که صدسال در تصرف قدرتی بودند بالاخره استقلال یافتند و متعلّق به مردم خودشان شدند-– مثل همین کشورهای آسیای میانه که در اختیار شوروی سابق بودند-. بنابراین هیچ بُعدی ندارد و حتماً باید این‌کار اتّفاق بیفتد و ان‌شاءاللَّه اتفاق خواهد افتاد و فلسطین به مردم فلسطین برمی‌گردد، بنابراین مسأله فلسطین خاتمه یافته نیست.

مسئله فلسطین؛ مسئله تمام جهان اسلام

حجت الاسلام والمسلمین سالاری تاکید کرد: ثالثا، مسئله فلسطین، صرفا یک مسئله فلسطینی یا عربی نیست! مسأله فلسطین، مسأله دنیای اسلام است، یک تکلیف الهی و اسلامی و بالاتر از همه، مسأله خدایی است، آنچه که امروز حرف و مسأله ماست، این است مسأله فلسطین از لحاظ اسلامی برای همه مسلمانان، یک مسأله اساسی و یک فریضه است، همه علمای شیعه، سنی، تصریح دارند که اگر بخشی از میهن اسلامی در تصرف دشمنان اسلام قرار گرفت، این‌جا وظیفه همه است که دفاع کنند، تا بتوانند سرزمین‌های غصب شده را برگردانند.

وی ادامه داد: هرکس هرطور می‌تواند، به هر کیفیتی که می‌تواند، در قبال مسأله فلسطین وظیفه دارد، هم نسبت به زمین، که زمین اسلامی و قبله اول مسلمین است؛ و نسبت به میلیون‌ها مسلمان، که بعضی آواره‌اند و بعضی در داخل سرزمین‌های اشغالی وضعشان از آواره بدتر است، از جنبه انسانی هم، مظلومیت فلسطین برای هر انسانی وظیفه‌آور است.

توطئه فراموشاندن مسئله فلسطین

امام جمعه سیریک بیان کرد: رابعا، مرور تاریخی ماجرای فلسطین هم مهم است، از هدف‌های استکبار و صهیونیزم جهانی این است که نام فلسطین به دست فراموشی سپرده شود، کاری کنند که اصلاً فراموش شود که چنین چیزی وجود داشت؛ اما ملت انقلابی ایران و ملت‌های آزاده جهان نمی‌گذارند؛ روز قدس نمی‌گذارد؛ امام بزرگوار ما با تدبیر خودش نگذاشت، این کار بزرگی بود.

وی تشریح کرد: اصل ماجرای فلسطین این است که یک عده از یهودیان متنفذ در دنیا، بر اساس تعالیمی انحرافی، به فکر ایجاد یک کشور مستقل برای یهودی‌ها افتادند، از فکر این‌ها دولت انگلیس استفاده کرد و خواست مشکل خود را حل کند، انگلیسی‌ها آن وقت در خاورمیانه اغراض بسیار مهمِّ استعماری داشتند؛ دیدند خوب است که صهیونیست‌ها به این منطقه بیایند، اوّل به عنوان یک اقلیت وارد شوند، بعد به تدریج توسعه پیدا کنند و دولت تشکیل دهند و جزو متّحدین انگلیس در این منطقه باشند.

امام جمعه سیریک اذعان کرد: بعدها با انتقال تدریجی قدرت استعماری و استکباری از انگلیس به آمریکا، صهیونیست‌ها هم به آمریکا متصل شدند، آمریکا هم اینها را تا امروز زیربال خودش گرفته است، اینها به این معنا کشوری به‌وجود آوردند و آمدند و کشور فلسطین را تصرف کردند، تصرفشان هم این‌طوری بود اول با جنگ نیامدند؛ اول با حیله آمدند، رفتند زمین‌های بزرگ فلسطین را که زارعان و کشاورزان عرب روی آنها کار می‌کردند و خیلی هم سرسبز و آباد بود، با قیمت‌های چند برابر قیمت اصلی، از صاحبان و مالکان اصلی این زمین‌های بزرگ – که در اروپا و آمریکا بودند – خریدند؛ ملاکان هم از خدا خواسته زمین‌ها را به این یهودی‌ها فروختند، البته دلال‌هایی هم داشتند که نقل کرده‌اند یکی از دلال‌هایشان همین «سیّدضیاء» معروف، شریک رضاخان در کودتای ۱۲۹۹ بود که از این‌جا که به فلسطین رفت، آن‌جا دلال خرید زمین از مسلمانان برای یهودی‌ها و اسرائیلی‌ها شد! بعد از آن هم با روش‌های بسیار خشن و همراه با سبعیت و سنگدلی، شروع به اخراج زارعان از این زمین‌ها کردند. 

وی یاد آور شد: این تسلّط غاصبانه صهیونیست‌ها بر فلسطین سه رُکن داشت: یک رُکنش همین قساوت با مردم فلسطین بود، رکن دوم، دروغ به افکار عمومی دنیا بود، این دروغ به افکار عمومی دنیا، یکی از آن حرف‌های عجیب است که به ‌وسیله رسانه‌های خود، دروغ گفتند و خیلی‌ها هم این دروغ‌ها را باور کردند، مثلا این نویسنده فیلسوف اجتماعی فرانسوی – «ژان پُل‌سارْتْر» – کتابی نوشته بود به اسم «مردمی بی سرزمین، سرزمینی بی‌مردم»! یعنی یهودی‌ها مردمی بودند که سرزمینی نداشتند؛ به فلسطین آمدند که سرزمینی بود و مردم نداشت! یک ملت را نادیده گرفتند و در دنیا این‌طور وانمود کردند که فلسطین یک جای متروکه مخروبه بدبختی بود؛ ما آمدیم این‌جا را آباد کردیم! دروغ به افکار عمومی! همیشه سعی می‌کردند خودشان را مظلوم جلوه دهند. 

حجت الاسلام والمسلمین سالاری بیان کرد: رکن سوم هم ساخت و پاخت، مذاکره و به قول خودشان «لابی» با این دولت، با آن شخصیت سیاسی است تا حمایت قدرت‌های خارجی -که عمدتا انگلیس و آمریکا بودند- جلب نمایند،البته دولت‌های عرب هم کوتاهی‌های زیادی داشتند تا اینها با این سه رکن توانسته‌اند فلسطین را با فریب و خدعه بگیرند.

تأثیرات انقلاب اسلامی در تحولات مسئله فلسطین

وی افزود:با وقوع انقلاب اسلامی، درباره مسئله فلسطین دو اتّفاق مهم افتاد، یکی این‌که نهضت فلسطین – که یک نهضت غیر دینی بود – به یک نهضت اسلامی تبدیل شد و مقاومت اسلامی به‌وجود آمد و رنگ اسلامی گرفت و مبارزان با انگیزه اسلامی، که یک انگیزه بسیار قوی است، وارد میدان شدند، ثانیاً «انتفاضه» به‌وجود آمد، «انتفاضه»، یعنی قیام و شورش در داخل سرزمین و وطن مغصوب،صهیونیست‌ها به شدت از قیام‌های انتفاضه می‌ترسند؛ هرچند سعی می‌کنند مطلب را آن‌چنان که هست، منعکس نکنند؛ اما مبارزات انتفاضه‌ای مردم فلسطین در داخل سرزمین فلسطین، برای رژیم صهیونیستی شکننده و کوبنده است؛ ستون فقراتشان را می‌شکافد چون اینها به یهودیانی که از سراسر دنیا در این منطقه جمع کرده‌اند، وعده دادند که در این‌جا امنیت و راحتی و زندگی خوش هست؛ اما حالا طاقت برخورد با این نسل نوخاسته و صاحبان اصلی این سرزمین را که امروز بیدار شده‌اند، ندارند.

امام جمعه سیریک تصریح کرد: ارکان نظام صهیونیستی متزلزل است؛ تا آنجا که دیگر دولت غاصب صهیونیستی جرأت نمی‌کند مسأله اصلی خودش را – که توسعه نیل تا فرات است – مطرح کند.

وی گفت: امروز نسل‌های جوان فلسطینی بیدار شده‌اند و می‌فهمند که مبارزاتشان اثر دارد و می‌دانند که ملت‌ها دلشان با آنهاست؛ بخصوص موضع شرافتمندانه و پُرشکوه ملت و دولت ایران و نظام جمهوری اسلامی، اینها را دلگرم می‌کند،اینها مبارزه را ادامه خواهند داد و به فضل پروردگار به نتایج اصلی و مطلوب خودشان هم خواهند رسید.

راه حل مسئله فلسطین

حجت الاسلام والمسلمین محسن سالاری اضافه کرد: راه حل مسئله فلسطین هم، یک راه بیشتر نیست، فلسطین از نهر تا بحر است و قدس هم، بلاشک پایتخت آن است، این سرزمین باید به صاحبان اصلی‌اش بازگردد؛ باید با انحلال و زوال دولت صهیونیستی، آواره‌های فلسطینی به کشورشان برگردند و ملت فلسطین که صاحبان اصلی فلسطین‌اند، یک دولت فلسطینی در همه این سرزمین تشکیل دهند.

وی اشاره کرد: همه بدانند! در قبال رژیم اشغال‌گر صهیونیستی هم هیچ راهکاری غیر از جهاد و مقاومت اسلامی، برای امت اسلامی وجود ندارد،طبیعت رژیم صهیونیستی، متجاوز است، اصلاً برپایه زورگویی و خشونت و قساوت بنا شده است و پیش می‌رود و بدون این، پیشرفتی نداشته و ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین سالاری گفت: امروز وجود اسرائیل، از لحاظ اسلامی، از لحاظ انسانی، از لحاظ اقتصادی، از لحاظ امنیتی و از لحاظ سیاسی، یک خطر بزرگ برای ملت‌ها و کشورهای منطقه است، برای منطقه غرب آسیا، یک راه بیشتر وجود ندارد و آن انحلال و زوال دولت صهیونیستی است و بحمدلله امروز این غده سرطانی- به تعبیر امام بزرگوارمان- از هر روز ضعیف‌تر و شکننده‌تر است، درست مثل حامی اصلی‌اش آمریکا که گرفتار افول موریانه وار است.

وی خاطرنشان کرد: حضرت آقا، از سال ۱۳۹۴ سال‌شمار نابودی اسرائیل را تبیین نمودند و فرمودند: “رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید” (۱۸/۰۶/۹۴) و به فضل الهی در سال ۱۴۱۹ هـ. ش (۲۰۴۰ میلادی) چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت.

خبرنگار: راضیه سالاری

انتهای پیام/ 

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
Search