Skip to content

راه اندازی مرکز درمانیِ آی.وی.اف در بیمارستان خلیج‌فارس بندرعباس

مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی هرمزگان، از تلاش برای راه‌اندازی مرکز آی.وی.اف در بیمارستان خلیج‌فارس با هدف خدمات به زوج‌های نابارور خبر داد.

به گزارش هرمزگان من، همایش تبیین قانون جوانی جمعیت در حوزه درمان با حضور، اکبری مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان، دکتر مومنی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان، درویشی مدیرکل بانوان و خانواده استانداری هرمزگان و عامری معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان هرمزگان و دکتر زهرا عابدی دکتری حرفه‌ای مامایی برگزار شد‌

غلامعباس مومنی در این آیین اظهارداشت: به خاطر دارم زمانی که کودک بودم طی سال‌های ۵۴ و ۵۵ در دیوارها و تلویزیون تبلیغ کم کردن جمعیت ‌می‌شد و همین تبلیغات و مانع‌زایی‌ها در مقابل فرزند‌آوری موجب شده است که در مسیری قرار بگیریم که در آینده‌ای نزدیک مجبور شویم به مانند اروپایی‌ها گدایی جمعیت کنیم.

وی افزود: باید به فکر فرار از وضعیت پیش‌رو باشیم و بهترین نسخه نیز برای جلوگیری از تهدیدات در حوزه جمعیت توجه ویژه به اوامر رهبر معظم انقلاب اسلامی است که دغدغه‌مندترین فرد در این حوزه هستند چنانچه معظم له در اردیبهشت ماه سال ۹۳ سیاست‌های کلی جمعیت را ابلاغ کردند.

مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان، تصریح‌کرد: بررسی‌های میدانی از وضعیت اجرای منویات رهبر معظم انقلاب طی سالیان گذشته در بحث جمعیت نشان می‌دهد که عملکردها رضایت نیست و به صورت کند و مورچه‌وار برخی از متعهدین در تلاش برای افزایش جمعیت هستند.

مومنی ادامه داد: بحران جمعیت با سخن گفتن و برگزاری همایش‌های مختلف حل و فصل نخواهد شد چنانچه امروزه همه معترفند که خروجی بسیاری از جلسات صفر است از این بابت باید با کارهای عملی و برداشتن مواجع، مردم را به فرزندآوری تشویق کنند.

وی افزود: بانوان منبع اصلی پرورش نسل هستند و باید امور برای آن‌ها تسهیل شود؛ مادامی که ما دم از بحران جمعیت و لزوم فرزندآوری می‌زنیم اما در محل کار سخت‌گیری‌ها را بر بانوان افزایش می‌دهیم و آن‌ها را در شیفت‌های سنگین به کار می‌گیریم، اتفاق مثبتی رخ نخواهد داد، وضعیت کاری بانوان باید سبک‌تر و مناسب‌تر باشد و دغدغه‌هایشان نیز کاهش پیدا کند.

مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان در ادامه گریزی نیز به مشکل ناباروری و نازایی در جامعه زد و گفت: هزینه درمان ناباروری امروزه بالغ بر ۴۰ میلیون تومان است و همین امر باعث می‌شود بسیاری از زوج‌ها نتوانند به سمت درمان کردن خودشان بروند در همین راستا با حمایت‌های استاندار هرمزگان، در تلاش هستیم تا خدمات درمان ناباروری رایگان را در استان به مردم شریف ارائه کنیم.

مومنی تصریح‌کرد: اولین گام برای تلاش در این حوزه، شناسایی زوج‌های نابارور و رسیدن به آمار دقیق جهت برنامه‌ریزیِ عملیاتی است، که این فرایند را در بیمارستان خلیج‌فارس آغاز کرده‌ایم هر چند که طبق آمار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، استان دارای ۲ هزار و ۵۰۰ زوج نابارو است اما در تلاشیم که این آمارها دقیق تر شود.

وی با بیان اینکه مقدمات راه‌اندازی یک مرکز آی . وی .اف در بیمارستان خلیج‌فارس فراهم شده است، گریزی به کودکان تحت تکفل سازمان بهزیستی در شیرخوارگاه‌ها هم زد و گفت: می‌توان به افراد نابارور توصیه کرد که  از این ظرفیت نیز استفاده کنند البته این مسئله منجر به افزایش جمعیت نمی‌شود  اما بازدهی جمعیت را بالا می‌برد.

مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان، با بیان اینکه حدود نیمی از مردم استان بیمه شده‌ی تامین اجتماعی و خدمات گیرنده از مراکز درمانی تامین اجتماعی هستند، تصریح‌کرد: یکی از افتخارات ما در مدیریت درمان این بود که در سال گذشته بدون هیچ گونه جابه جایی در سیستم مدیریتی سازمان ، مدیریت درمان  رتبه اول کشوری را کسب کرد.

مومنی با اشاره به اجرای طرح هرمزگان سالم در سطح دستگاه‌های اجرایی جهت شناسایی بیماری‌های مزمن، خاطرنشان‌کرد: به زودی چندین درمانگاه در شهرهای حاجی‌آباد، بندرخمیر، پارسیان و دشتی راه‌اندازی خواهد شد.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
Search