Skip to content

مسئله جمعیت به یک بحران ملی تبدیل شده است

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان گفت: در مورد مسئله جمعیت خیلی می‌شنویم که افراد می‌گویند شرایط بچه دار شدن مهیا نیست اما  باید از موقعیت بدون شرایط به سمت شرایط سازی مناسب حرکت کنیم.

به گزارش هرمزگان من،محدثه درویشی در همایش تبیین قانون جوانی جمعیت در حوزه درمان که به میزبانی مدیریت درمان اداره کل تامین اجتماعی هرمزگان برگزار شد با اشاره به دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب در حوزه‌ جمعیت، اظهار کرد: امسال برای اولین سال رویداد ملی جمعیت برگزار خواهد شد که جزو برنامه‌ هایی است که در ماده ۱۹ قانون جوانی جمعیت آمده است‌.

وی ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد مدیریت درمان سازمان تأمین اجتماعی هرمزگان در بحث جمعیت و شناسایی درمان زوج‌های نابارور، افزود: مسئله جمعیت به یک بحران ملی تبدیل شده است.

مدیرکل بانوان استانداری عنوان کرد: از ضرورت‌‌ های اجرای قانون جوانی جمعیت، تقویت  ابعاد فرهنگی بحث جمعیت است و در این راستا باید الگوهای مناسبی به جامعه معرفی شود و دستگاه‌ های مسئول در این حوزه تلاش‌ هایشان و عملکردشان معرفی شود.

درویشی بیان‌ کرد: همایش ملی جمعیت دارای ۷ حوزه است که در آن هم دستگاه‌های اجرایی و متولی و هم افرادی که در حوزه‌ جمعیت فعالیت داشته‌اند ارزیابی و مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان، خاطرنشان کرد: در مورد مسئله جمعیت خیلی می‌شنویم که افراد می‌گویند شرایط بچه دار شدن مهیا نیست اما  باید از موقعیت بدون شرایط به سمت شرایط سازی مناسب حرکت کنیم.

وی عنوان‌ کرد: جمعیت دیگر فراتر از مسائل مذهبی است و تبدیل به یک بحران ملی شده و  می‌توان گفت جمعیت مسئله‌ای است که در آن برای ما فرصت زیادی باقی نمانده است هر چند که تاثیرات آن را الان نمی‌بینیم اما در دهه‌های آینده ما را با چالش‌های جدی روبرو خواهد کرد.

درویشی اضافه کرد: اگر با همین سیر در حوزه‌ی جمعیت پیش برویم در آینده‌ای نه چندان دور باید مهدکودک‌ها را تعطیل کنیم و به جای آن‌ها خانه‌های سالمندان احداث کنیم چرا که جمعیت سالمند کشور به شکل فزاینده‌ای از جمعیت نوزادان، نوجوانان و جوانان پیشی خواهد گرفت.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان، تصریح‌ کرد: ما حتی اگر بخواهیم از سالمندان جامعه‌ی خود نیز مراقبت کنیم نیاز به نیروهای جوان خواهیم داشت چرا که سالمندان خود قادر به نگهداری از خود نیستند.

وی بیان کرد: من معتقد هستم که به جز کمیت در فرزندآوری باید به کیفیت در فرزندآوری نیز توجه داشت اما به عنوان یک روانشناس می‌گویم شاید تک فرزندها در ظاهر خدمات خوبی را دریافت می‌کنند اما هیچ کس نمی‌تواند جای خواهر و برادر را برای آن‌ها پر کند و آنچه در تعامل یاد می‌گیرند و تجربه می‌کنند بسیار ارزشمند تر تمام خدماتی است که در سطوح دیگر می‌بینند.

درویشی در پایان از همراهی مدیریت درمان سازمان تأمین اجتماعی هرمزگان در راستای اجرای سیاست‌ های جمعیتی و همکاری در شناسایی و درمان رایگان زوج‌های نابارور تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
Search