Skip to content

کاری کنید شیر دهی و کار مانع یکدیگر نشوند

تغذیه با شیر مادر یکی از موثر ترین راه ها برای تضمین سلامت و بقای کودک می باشد اما با وجود توصیه های سازمان WHO کمتر از نیمی از نوزادان زیر ۶ ماه ، فقط با شیر مادر تغذیه می شوند شیر مادر غذای ایده آل برای نوزادان است.

به گزارش هرمزگان من، ایمن ، تمیز و حاوی آنتی بادی هایی می باشد که به محافظت در برابر بسیاری از بیماری های رایج دوران کودکی کمک میکند. شیر مادر تمام انرژی و مواد مغذی مورد نیاز نوزاد را در ماه های اول زندگی تامین می کند و تا نیم یا بیشتر از نیاز های تغذیه ای کودک را در نیمه دوم سال اول و تا یک سوم ، در طول سال دوم تامین می کند.

کودکانی که با شیر مادر تغذیه می شوند: ۱.در تست های هوش بهتر عمل می کنند 2.کمتر احتمال دارد اضافه وزن یا چاقی داشته باشند 3.در آینده ، کمتر مستعد ابتلا به دیابت می باشند همچنین خطر ابتلا به سرطان سینه و تخمدان در زنانی که شیر می دهند ، نیز کاهش می یابد بازاریابی نامناسب جایگزین های شیر مادر همچنان ادامه دارد تا تلاش ها برای بهبود نرخ و مدت شیر دهی را در سراسر جهان تضعیف کند.

کاری کنید شیر دهی و کار مانع یکدیگر نشوند! -تغذیه با شیر مادر فواید حیاتی برای سلامتی و تغذیه برای کودکان دارد. همچنین اثر های مثبتی در طول عمر آنها می گذارد و به ایجاد جمعیت سالم و نیروی کارآمد کم کند -زنان نباید مجبور باشند تا بین شغلشان و شیردهی فرزندانشان یکی را انتخاب کنند. -حمایت از شیردهی صرف نظر از محل کار، بخش یا نوع قرارداد باید امکان پذیر باشد. -حمایت های موثر از زایمان ، باعث بهبود سلامت کودکان و زنان و همچنین افزایش شیردهی می شود ولی همچنان بیش از نیم میلیارد زن شاغل توانایی دسترسی به موارد حیاتی برای زایمان ندارند و بیشتر آنها نیز پس از بازگشت به محل کار خود ، خود را بدون حمایت دیگران می بینند .

همه زنان در همه جا-مهم نیست که شغل آنها چه می باشد- باید موارد زیر را داشته باشند: ۱.حداقل ۱۸ هفته و ترجیحا بیش از ۶ هفته مرخصی زایمان با حقوق ۲.مرخصی با حقوق برای شیردهی یا دوشیدن شیر پس از بازگشت به کار خود ۳.بازگشت های منعطف به محل کار خود

سیاستگذاران می توانند برای تحقق این شعار موارد زیر را انجام دهند: ۱.قانون گذاری حداقل ۱۸ هفته ( ترجیحا بیش از ۶ ماه ) مرخصی زایمان با حقوق. ۲.اطمینان دادن به مادران از اینکه کارفرمایان پس از مرخصی زایمان مادران می توانند فضایی را برای شیردهی مادران به نوزادان خود ایجاد کنند. ۳.مقابله با تبعیض شغلی علیه زنان ، از جمله در دوران بارداری و همچنین پس از تولد فرزندان خود

مدیران چه کاری می توانند برای تحقق این شعار انجام دهند؟ ۱.ارائه مرخصی زایمان که حداقل الزامات ملی را برآورده کند ۲.فراهم کردن زمان و مکان برای شیردهی و یا دوشیدن و نگهداری شیر. ۳.ارائه گزینه هایی که باعث کاهش جدایی زنان از نوزادان ، پس از مرخصی زایمان می شود. مانند : ۱.برنامه های منعطف ۲.مراقبت از کودک در محل ۳.دورکاری ۴.کار پاره وقت ۵.اجازه دادن به مادران تا بتوانند کودکان خود را به محل کار خود بیاورند.

همکاران چه کاری می توانند برای تحقق این شعار انجام دهند؟ ۱.هنگام بازگشت زنان از مرخصی زایمان از ترتیبات کاری انعطاف پذیر ، حمایت کنند. ۲.دفاع از حقوق زنان در محیط کار

کاری کنید تا شیردهی و کار مانع یکدیگر نشوند -بیش از نیم میلیارد زن شاغل در قوانین ملی ، از حمایت های ضروری زایمان برخوردار نمی باشند -فقط ۲۰ درصد از کشور ها ، کارفرمایان را ملزم می کنند که برای کارمندان ، استراحت و تسهیلات ویژه برای شیردهی یا دوشیدن شیر فراهم کنند -کمتر از نیمی از نوزادان زیر ۶ ماه فقط با شیر مادر تغذیه می شوند.

شیردهی ، کار یک نفر نیست. مادران شیرده به حمایت شریک زندگی خود، خانواده، کارکنان مراقبت های بهداشتی،کارفرمایان و کل جامعه خود نیاز دارند در خانه می توانید با ایفای نقش فعال در مراقبت از نوزاد ، از جمله تعویض پوشک و حمام دادن نوزاد ، کمک کنید. کارهای خانه مانند نظافت و آشپزی را انجام دهید و در هر جایی که می توانید کمک کنید مطمئن شوید که مرتبا با مادر تماس می گیرید. از او بپرسید که چه احساسی دارد و آیا به چیزی نیاز دارد یا خیر کمکی کوچک، آینده ی فرزند را تامین می کند و یک خانواده و محیط حامی می تواند تفاوت های زیادی را ایجاد کند.

ترجمه : مهتاب امیری

کارشناس سلامت کودکان

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
Search