کاندیداهای معترض انتخابات شوراها، خواهان شمارش دستی آراء خود هستند
انتخابات اخیر شوراها در شهرستان بندرعباس و برخی دیگر از شهرهای استان با اعتراض برخی کاندیداها مواجه شده است.
به گزارش هرمزگان من، این کاندیدا ها به شکل و نحوه اجرای این انتخابات، شبکه خرید رای در جریان انتخابات، دخالت مستقیم برخی نمایندگان در انتخابات، پیامک و لیست بندی نمایندگان در حمایت از برخی کاندیداها حتی در روز ممنوعیت تبلیغات، دخالت مستقیم برخی نمایندگان که در مقام هیئت نظارت و بی طرفی انتخابات هستند به نفع برخی کاندیداهای خاص، استفاده از برخی ناظران و کاربران به نفع برخی کاندیداهای شورا در پای صندوق های رای، راهنمایی کردن ناظران صندوق ها به برخی رای دهندگان در پای صندوقهای رای، عدم اجازه حضور ناظران کاندیداها در پای صندوق های رای و… معترض هستند.
این کاندیداهای معترض خواهان رسیدگی به اعتراضات خود توسط هیئت نظارت و بازشماری دستی آرا هستند، تا رای اعلام شده در انتخابات شورا مورد راستیآزمایی قرار گیرد.
انتخابات اخیر شوراهای شهر و روستا در استان هرمزگان در دوره اخیر با حواشی زیادی همراه بوده است.
تهدید به رد صلاحیت قبل از شروع ثبت نام ، سبب بیانگیزگی و قهر بسیاری از نخبگان استان و افراد متخصص برای ثبت نام در انتخابات شورا شد.
از طرفی بسیاری از افراد شاخص در جریان این انتخابات رد صلاحیت شدند و فرصت حضور در عرصه رقابت را نیافتند. این کاندیداها هم نسبت به عملکرد و جهت سیاسی هیئت نظارت معترض بودند و معتقد بودند در برابر رد صلاحیتهای گسترده ، فرصت دفاع کافی از خود به آنها داده نشده است.
آنها مدعی بودند هیئت نظارت به اعتراضات آنها به طور مناسب رسیدگی نکرده است و هیت نظارت شهرستان برای رد صلاحیت کاندیداها ازسوی برخی نمایندگان زیر فشاربوده است. این افراد معتقدند که اگرچه در آمار، تعداد افراد تایید صلاحیت شده زیاد است، اما افراد شاخص و کسانی که مورد اقبال مردم بودند و شانس رای آوری داشتند رد صلاحیت شدند. لذا این نوع رد صلاحیت ها توسط برخی نماینده هدفمند و دارای جهت سیاسی بوده است.
نتیجه این رویکرد برخی نمایندگان و هیئت نظارت استان، کاهش مشارکت مردم در پای بسیاری از صندوق ها بود.
از طرفی نمایندگان مجلس در این دوره از انتخابات، به طور بیسابقهای به لیست بندی و تبلیغ برخی کاندیداهای شورا پرداختند. امری که به نظر کاندیداهای معترضین انتخابات، بی طرفی نظارت بر انتخابات را زیر سوال می برد.
نتیجه این میشود که افرادی که ناشناخته بوده و فاقد سابقه فعالیت اجتماعی مشخص در حوزه مدیریت شهری یا مدرک مرتبط هستند، با فشار و وعده های نمایندگان به معتمدین محلات و عدم نظارت دقیق بر شبکه رای محلات و نابرابر بودن صحنه نظارت بر رای گیری در پای صندوق های رای ، به شورا راه یابند.
انتهای پیام/
نظرات